Nie przygotowanie pod TRZY WIEDŹMYTakitam pisze: Marzy Ci się interwencja do 1,35?

Trzy wiedzmy zostaną rozegrane w KANALE TRADERÓW czyli w okolicy MEDIANY na MN1
Nie przygotowanie pod TRZY WIEDŹMYTakitam pisze: Marzy Ci się interwencja do 1,35?
Bemowo1 pisze:dziwi mnie 100 % korelacja złota z kangurem - (goldmany target na 0.87) więc raczej spać możesz spokojnie, ja niestety zminimalizowałem stratę i zaknąłempurcu pisze:ja w Goldzie na S, chyba dzis nie zasne
-- Dodano: 12 gru 2013, 23:51 --
Nowy to dla Ciebie
purcu pisze:ja w Goldzie na S, chyba dzis nie zasne
cugan pisze:purcu pisze:ja w Goldzie na S, chyba dzis nie zasne
a uwzględniłeś HACZYK
no z tym się zgodzęcugan pisze:purcu pisze:ja w Goldzie na S, chyba dzis nie zasne
a uwzględniłeś HACZYK
http://www.zerohedge.com/news/2013-12-1 ... rs-nervousBemowo1 pisze:ilekroć widzę coś takiego jak na foto (chyba nawet kilka miesięcy temu na sp 500) to się odbija zgodnie z trendemNowy123 pisze:
na SP500 raczej boczniak i moze 18 cose wice jczy bedzie jakis rajd czy juz dowiaza okolice 1800 na spe do konca roku na aki wyskok bym juz od razu nie liczyl szczgolnie ze meczarnia taka jest nad 1800
jesli godzo o tem w gore to 1792 to cel na razie dla byka opor
wytną suportowcówpurcu pisze:
to gold na 1180
czyli w tym tygodniu Sp 500 zrobiło arbitraż na X interwale z gold. jest powód do ponownego rozjechania się.Nowy123 pisze:
Bemowo1 pisze:wytną suportowcówpurcu pisze:
to gold na 1180
-- Dodano: 13 gru 2013, 00:27 --
czyli w tym tygodniu Sp 500 zrobiło arbitraż na X interwale z gold. jest powód do ponownego rozjechania się.Nowy123 pisze:
Średnia ??? czy tym razem inaczej??? ciekawie się robi