Widzę widzę, pytanie czy Jen się podniesie, i Ej poleci w dół...Nowy123 pisze:kamilao1987 pisze:Dlaczego Ejman tak zaaragował?
bo pchali USD JPY i podbili tez lekko EUR USD
patrz co robi na USD JPY
DayTrading: Czwartek 12.12.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 12.12.2013
uff S na edku w koncu zaplacilo 

dobre, dobrebeyond pisze:Tak z ciekawości zapytam: skąd wiesz, po jakiej stronie oni grają teraz? Ja tego nie wiem i w sumie ta wiedza do niczego nie jest mi potrzebna. Dla mnie liczy się, że jest teraz promocja i czas zakupów. Jak w sklepie obniżą cenę telewizora, też się zastanawiasz czy kupuje go prezes banku czy Twój sąsiad?Nowy123 pisze: widzisz ze co chwile poglebiaja minima po korekcie znowu nowe minima przeciw RBA - GOLDMANOWM I MORGANOM grac![]()
![]()

Ok, to pytanie drugie: jaki interes mają banki publikując swoje zamiary, nam, szaraczkom?Nowy123 pisze: RBA masz wyzej podane info
GOLDMAN tez podawalem obstawiaja 85 grajac na krotko i sp500 1900 1950 na 2014
MORGANY tez podawalem

1) Są instytucjami charytatywnymi i koniecznie chcą podzielić się z nami zyskami.
2) Są chciwi, fałszując informację naganiają na pozycje.
uwaga na ślimaka edka!!! - możliwość ostatniej podfali wzrostowej!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obstawiam 1.beyond pisze:Ok, to pytanie drugie: jaki interes mają banki publikując swoje zamiary, nam, szaraczkom?Nowy123 pisze: RBA masz wyzej podane info
MORGANY tez podawalemOpcje są dwie:
1) Są instytucjami charytatywnymi i koniecznie chcą podzielić się z nami zyskami.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
-
- Stały bywalec
Takie scenario. Skomentujcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2013, 14:59 przez Rafalszymanski21, łącznie zmieniany 1 raz.
beyond pisze:Ok, to pytanie drugie: jaki interes mają banki publikując swoje zamiary, nam, szaraczkom?Nowy123 pisze: RBA masz wyzej podane info
MORGANY tez podawalemOpcje są dwie:
GOLDMAN nie chce mi sie szukac co sie dzial na EUR USD jakie poziomu brali L i gdzie zamykali a co potem sie dzialo

co chcesz grac przeciw RBA bankowi centralnemu na spole z największymi bankami inwestycyjnymi

a trend jaki mamy na AUD USD kanal ladny na d1 spadkowy i jada do poki nie zmieni sie trend to...
ostania analiza tez byla pod L korekcyjna doszli do oporow i
Dla mnie najważniejsza jest cena. Mogą nawet wszystkie banki na świecie ogłosić, że sprzedają. Cena mówi co innego i tego się trzymam.Nowy123 pisze: GOLDMAN nie chce mi sie szukac co sie dzial na EUR USD jakie poziomu brali L i gdzie zamykali a co potem sie dzialo![]()
co chcesz grac przeciw RBA bankowi centralnemu na spole z największymi bankami inwestycyjnymi
a trend jaki mamy na AUD USD kanal ladny na d1 spadkowy i jada do poki nie zmieni sie trend to...
ostania analiza tez byla pod L korekcyjna doszli do oporow i