sory, sory... moja wina, większa pozycja poszła i lekko szarpnęło...xardins pisze:Cóż to tak trzęsie na edwardzie o tej porze? Mamy jakieś dane czy ktoś coś powiedział?

a tak na serio, to po przejściu D_P long, do D_R1 albo 1.14 ...
dobrych trejdów
sory, sory... moja wina, większa pozycja poszła i lekko szarpnęło...xardins pisze:Cóż to tak trzęsie na edwardzie o tej porze? Mamy jakieś dane czy ktoś coś powiedział?
Też mam takie myślenie o Edziu ale czasem myślę że się zapędziłem... Bo:oiro pisze:Na dziś to będzie trudne:), ale ogólnie to : QE, Waląca się Grecja, planowana podwyszenie stóp w USA.....kera.p pisze:no to podrzucie fundamenty na Edzia na dziś
czyli wniosek nawet jak lekko dziś podskoczy to:
-na 100% nie powyśzej 1.17- granica dyktowana QE
- nawet jak dziś podskoczy to jutro, pojutrze mocno trzaśnie:)
Bundy 10latki znowu rosnąpedro pisze:sory, sory... moja wina, większa pozycja poszła i lekko szarpnęło...xardins pisze:Cóż to tak trzęsie na edwardzie o tej porze? Mamy jakieś dane czy ktoś coś powiedział?![]()
a tak na serio, to po przejściu D_P long, do D_R1 albo 1.14 ...
dobrych trejdów
Dax pójdzie w kosmos, najbliższy przystanek moim zdaniem to 11800... potem jakiś pullback i heja.kera.p pisze:
-- Dodano: czw 11-06-2015, 7:58 --
A jak stawiacie dziś na DAX???
Wczoraj pare pipów mi uciekło - nie wierzyłem w tak silny skok![]()
Mpapiez pisze:Dax pójdzie w kosmos, najbliższy przystanek moim zdaniem to 11800... potem jakiś pullback i heja.kera.p pisze:
-- Dodano: czw 11-06-2015, 7:58 --
A jak stawiacie dziś na DAX???
Wczoraj pare pipów mi uciekło - nie wierzyłem w tak silny skok![]()