DayTrading: Czwartek 11.04.2019
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 11.04.2019
zanim się kupi trza sprzedać by zarobić i kupić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja nie wiem czy wy sobie czasem jaja robicie piszac takie cos czy piszecie to na powazniealeksandrowicz pisze:zanim się kupi trza sprzedać by zarobić i kupić

-
- Pasjonat
trochę humoru się należy . Rysiu i inni nie sprzedawać funta stać z boku .Kusus pisze:Ja nie wiem czy wy sobie czasem jaja robicie piszac takie cos czy piszecie to na powazniealeksandrowicz pisze:zanim się kupi trza sprzedać by zarobić i kupić
IMO promo na daxie dzisiaj
taka panika z rana będzie wykupiona z wieczora
ale to tylko IMO

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
reklamacje do KOnga pod adres @kongPipsKong pisze:IMO promo na daxie dzisiajtaka panika z rana będzie wykupiona z wieczora
ale to tylko IMO

od góry 11868
na dole 11832
czekać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2019, 10:55 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
PEPSIAK dax
jeszcze z 50 pip mogliby zejsc byloby przejrzysciej
jeszcze z 50 pip mogliby zejsc byloby przejrzysciej
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
aż sobie poprzygladałem sie temu Twojemu eurcad i za kilka tygodni IMO może tam sie pojawic mega potencjał dla byków. Zreszta jesli jednak wyjda dolem na wykresie miesiecznym to potencjal dla niedzwiedzi wtedy tez sie pojawi niemały.Kusus pisze:
Ja podobnie nie zwrocilem uwagi na wieksza flage na Eur/Cad i mnie wycielo na 15 stu pipsach. Poziom 1.51 wydaje sie w zasiegu jako dokonczenie ABC ale i tak uwazam ze ogolnie tendencja spadkowa w srednim TF.
eurcad
miesięczny
https://www.tradingview.com/x/7PmcLge1/
tygodniowy
https://www.tradingview.com/x/EkekiqGn/
dzienny
https://www.tradingview.com/x/ussQu0vJ/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zgadzam się, przy czym ja już pozamykany.PipsKong pisze:IMO promo na daxie dzisiajtaka panika z rana będzie wykupiona z wieczora
ale to tylko IMO

The only way is up
mi niby Rybka , bo wolałbym kupić niżej i więcej ale... wezmę co dadzą ;]TsunamiPL pisze:Zgadzam się, przy czym ja już pozamykany.PipsKong pisze:IMO promo na daxie dzisiajtaka panika z rana będzie wykupiona z wieczora
ale to tylko IMO

-- Dodano: czw 11-04-2019, 10:27 --
no i sobie jeszcze wrzucę bardzo delikatnie USD/PLN ... lubię PLNiaka ;] w końcu to nasz rodak ;_]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Maniak
biegasz "maratony", na diabła ci krótkie dystanse lub "sprinty"PipsKong pisze:mi niby Rybka , bo' na diabła ci wolałbym kupić niżej i więcej ale... wezmę co dadzą ;]TsunamiPL pisze:Zgadzam się, przy czym ja już pozamykany.PipsKong pisze:IMO promo na daxie dzisiajtaka panika z rana będzie wykupiona z wieczora
ale to tylko IMO

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem