Nie wiem czy nie za wcześnie te longi, chyba że to z dziennym ma iść ale wtedy te stopy ciut za wąskie.Pan Cogito pisze:Zapraszam do obejrzenia moich pozycji na dzisiaj.
https://youtu.be/Tfhw4i4AiBg
DayTrading: Czwartek 08.02.2018
Re: DayTrading: Czwartek 08.02.2018
Planuj Trejd, Trejduj Plan
dobrze widziszF-You Money pisze:czy ja dobrze widzę?Kupiłeś kablaPan Cogito pisze:Zapraszam do obejrzenia moich pozycji na dzisiaj.
a nie lepiej ze 3 pozycje podac na szybko bo mnie akurat you-tu nie kreci
kolejne blokujace okienko w kompie
kolejne blokujace okienko w kompie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- F-You Money
- Pasjonat
był tu taki jeden, co z rana na dwóch demo kontach otwierał przeciwstawne pozycje, gdy jedna mu weszła pojawiał się około południa na forum i wklejał link jaki to z niego kozak i jak świetnie otworzył. Niestety nie miało to nic wspólnego z handel realnym a to co pokazywał szybko okazywało się kierunkiem przeciwstawnym, bo rynek właśnie nawracał, czego ów osobnik nie dostrzegałPan Cogito pisze:dobrze widziszF-You Money pisze:czy ja dobrze widzę?Kupiłeś kablaPan Cogito pisze:Zapraszam do obejrzenia moich pozycji na dzisiaj.

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
a jaki to ma związek z tym co nagrałem bo nie rozumiem?F-You Money pisze:
był tu taki jeden, co z rana na dwóch demo kontach otwierał przeciwstawne pozycje, gdy jedna mu weszła pojawiał się około południa na forum i wklejał link jaki to z niego kozak i jak świetnie otworzył. Niestety nie miało to nic wspólnego z handel realnym a to co pokazywał szybko okazywało się kierunkiem przeciwstawnym, bo rynek właśnie nawracał, czego ów osobnik nie dostrzegał
PudłoF-You Money pisze:GBP/JPY dziś po danych o 13.00 ostro w dół.

The only way is up
wychodzę z gbpusd, wybiło mnie jedynie z audusd ale reszta weszła jak pokazałem na filmie. pozdrawiam na dzisiaj kończę
przed danymi stoi sie z boku chyba ze juz pozycja zawisla na minusie
na gbp nie gralem jeszcze
a gbp/usd do gory to chyba dobrze bo tak prognozowaliscie
na gbp nie gralem jeszcze
a gbp/usd do gory to chyba dobrze bo tak prognozowaliscie

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
The only way is up
proponuje wrzutke jakis nowych kierunkow na wykresach
bo ja na eur/dol widze krotkoterminowa zmiane trendu 1,2222 wybil rynek wiadomo musi to rynek musi utrzymac
czyli to samo na pozycjach zwiazanych z dolarem
bo ja na eur/dol widze krotkoterminowa zmiane trendu 1,2222 wybil rynek wiadomo musi to rynek musi utrzymac
czyli to samo na pozycjach zwiazanych z dolarem