DayTrading: Czwartek 08.02.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 lut 2018, 00:00

Wzrost
1
14%
Bez zmian
3
43%
Spadek
3
43%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
Bartomierz
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 08.02.2018

Nieprzeczytany post autor: Bartomierz »

EURAUD zamknięty, zrobił dniówkę. Można iść straszyć lamy :D

Szkoda, że edka przegapiłem.
BBHMM :twisted:

Michał - TopTrade

Nieprzeczytany post autor: Michał - TopTrade »

Bartomierz pisze: Szkoda, że edka przegapiłem.
edek do góry teraz więc nic nie przegapiłeś

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

GBP/JPY dziś po danych o 13.00 ostro w dół.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Tomasz196407 pisze:xab ja o 23:30 to zazwyczaj z nikim dysput nie prowadze, poprostu :zzz:
Przedstaw problem-pytanie
potem wykres ja życzliwie i grzecznosciowo odniose sie, ok
daytrading-sroda-07-02-2018-t29762-100.html#p901286
TO O TAKI DROBIAZDZEK MI CHODZILO tylko :) :564:

http://wstaw.org/h/d8981bd9908/linki/
a do pozostalych
nie wiem czy to juz koniec tych spadkow na eur/dol na dzis jak wyzej ale to moje zdanie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
nowy1234
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy1234 »

Pan Cogito pisze:
Bartomierz pisze: Szkoda, że edka przegapiłem.
edek do góry teraz więc nic nie przegapiłeś
Przestań człowieku-piękny trend spadkowy

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Truskawka pisze:Ktoś pomoże, ustawiony SL nie zadziałał a jak chce zamknąć pozycje to wyświetla się błąd "nieprawidłowe parametry"
Nie mogę zamknąć pozycji...
Jeśli to nie forex to sprawdź czy rynek działa w momencie gdy chcesz zamknąć pozycje. Godziny handlu dostępne w "specyfikacji"

Asset
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Asset »

Witam wszystkich w ten piękny dzień.
Pozwolę sobie na kilka słów totalnego offtopu. Proszę się ze mnie nie śmiać ani tym bardziej nie obrażać gdyż chciałbym się podzielić czymś dla mnie bardzo istotnym. Bawię się w forex od 2009 roku i od tamtego czasu notowałem zarówno sukcesy jak i małe na szczęście wtopy. Grałem głównie na walutach realnych za większe kwoty oraz na mikrolotach w XTB. Do pewnego momentu wychodziło mi to świetnie ale od 1,5 roku coś się zacięło. Można powiedzieć, że ostatnie 18 miesięcy to może 1000 zł na plusie jestem, a stresu co niemiara. Wiem, że dla wielu wyjadaczy jestem typowym planktonem, który więcej się pyta niż wnosi na forum ale mimo wszystko chciałem Wam wszystkim bardzo bardzo serdecznie podziękować za to że dzielicie się swoją wiedzą, tłumaczycie i pomagacie takim jak ja w zawiłościach analizy technicznej.
A teraz do pointy. Po ostatniej złej decyzji, która w jakiś dziwnych okolicznościach przyniosła mi tylko 80 zł straty postanowiłem, że definitywnie kończę przesiadywanie przed komputerem, daję sobie spokój z forexem i biorę się za konkretną pracę, która mam nadzieję będzie dawała mi satysfakcję i spełnienie zawodowe. Zrozumiałem, że to co obecnie robię do niczego nie prowadzi, a dodatkowo cierpi moje zdrowie oraz psychika.

Żegnam Was gorąco, życząc jak największej ilości trafnych decyzji, kaski która zawsze na konto będzie wpływała, zdrowia i oczywiście jak najmniej stresu!

Hej!

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Asset pisze: A teraz do pointy. Po ostatniej złej decyzji, która w jakiś dziwnych okolicznościach przyniosła mi tylko 80 zł straty postanowiłem, że definitywnie kończę przesiadywanie przed komputerem, daję sobie spokój z forexem i biorę się za konkretną pracę, która mam nadzieję będzie dawała mi satysfakcję i spełnienie zawodowe. Zrozumiałem, że to co obecnie robię do niczego nie prowadzi, a dodatkowo cierpi moje zdrowie oraz psychika.

Żegnam Was gorąco, życząc jak największej ilości trafnych decyzji, kaski która zawsze na konto będzie wpływała, zdrowia i oczywiście jak najmniej stresu!

Hej!
Nawet pracując nie musisz z forexu rezygnować bo możesz robić analizy na D, W. I wyjdzie ci to na zdrowie, bo nie bedziesz wtedy mocno lewarował depozytu a nawet możesz grac bez lewara w stosunku 1:1.
Mimo wszystko forumowa większość (mam nadzieje) też życzy ci powodzenia w pracy jak i w życiu :D
:564:

Michał - TopTrade

Nieprzeczytany post autor: Michał - TopTrade »

Zapraszam do obejrzenia moich pozycji na dzisiaj.
https://youtu.be/Tfhw4i4AiBg

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

Pan Cogito pisze:Zapraszam do obejrzenia moich pozycji na dzisiaj.
https://youtu.be/Tfhw4i4AiBg
czy ja dobrze widzę?Kupiłeś kabla :P
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

Zablokowany