Szkoda, że edka przegapiłem.
edek do góry teraz więc nic nie przegapiłeśBartomierz pisze: Szkoda, że edka przegapiłem.
TO O TAKI DROBIAZDZEK MI CHODZILO tylkoTomasz196407 pisze:xab ja o 23:30 to zazwyczaj z nikim dysput nie prowadze, poprostu![]()
Przedstaw problem-pytanie
potem wykres ja życzliwie i grzecznosciowo odniose sie, ok
daytrading-sroda-07-02-2018-t29762-100.html#p901286
Przestań człowieku-piękny trend spadkowyPan Cogito pisze:edek do góry teraz więc nic nie przegapiłeśBartomierz pisze: Szkoda, że edka przegapiłem.
Jeśli to nie forex to sprawdź czy rynek działa w momencie gdy chcesz zamknąć pozycje. Godziny handlu dostępne w "specyfikacji"Truskawka pisze:Ktoś pomoże, ustawiony SL nie zadziałał a jak chce zamknąć pozycje to wyświetla się błąd "nieprawidłowe parametry"
Nie mogę zamknąć pozycji...
Nawet pracując nie musisz z forexu rezygnować bo możesz robić analizy na D, W. I wyjdzie ci to na zdrowie, bo nie bedziesz wtedy mocno lewarował depozytu a nawet możesz grac bez lewara w stosunku 1:1.Asset pisze: A teraz do pointy. Po ostatniej złej decyzji, która w jakiś dziwnych okolicznościach przyniosła mi tylko 80 zł straty postanowiłem, że definitywnie kończę przesiadywanie przed komputerem, daję sobie spokój z forexem i biorę się za konkretną pracę, która mam nadzieję będzie dawała mi satysfakcję i spełnienie zawodowe. Zrozumiałem, że to co obecnie robię do niczego nie prowadzi, a dodatkowo cierpi moje zdrowie oraz psychika.
Żegnam Was gorąco, życząc jak największej ilości trafnych decyzji, kaski która zawsze na konto będzie wpływała, zdrowia i oczywiście jak najmniej stresu!
Hej!
czy ja dobrze widzę?Kupiłeś kablaPan Cogito pisze:Zapraszam do obejrzenia moich pozycji na dzisiaj.
https://youtu.be/Tfhw4i4AiBg