ta niebieska strefa wynika z lokalnych minimów przed ustanowieniem szczytupedro pisze:@ciapul, kabel nie wibyl jednak ze strefy, gdzie sie z L czailem... znaczy wtedy wybil, na 30p, teraz znowu w tej strefie, ciekawie
DayTrading: Czwartek 05.12.2013
Re: DayTrading: Czwartek 05.12.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2013, 14:17 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
teraz PKB USA wydatki i EBCpedro pisze:ejman, moglby bardziej sie w przepasc rzucic, ale pejsate berety ciagna sp...
@ciapul, kabel nie wibyl jednak ze strefy, gdzie sie z L czailem... znaczy wtedy wybil, na 30p, teraz znowu w tej strefie, ciekawie
bansktera na SP500 juz gotowa gorszse dane widome im gorsze tym lepsze bo drukarki dalej drukowac beda
Richard is back.
Tylko czekać aż żaba zmieni podpis pod postami. Bezcenne !
Richard, wykresy piękne.
Roboty dużo i dziś nawet forexu nie oglądam, tylko NEWAG wywaliłem na 21% zysku, podobnie jak PKPCARGO.
Grajdół jest wspaniały.
Pieniądze z piatkowej S na us.30 przepijam właśnie
, jak się ogarnę to popatrzę na wykresy ale raczej w niedzielę.
Tylko czekać aż żaba zmieni podpis pod postami. Bezcenne !
Richard, wykresy piękne.
Roboty dużo i dziś nawet forexu nie oglądam, tylko NEWAG wywaliłem na 21% zysku, podobnie jak PKPCARGO.
Grajdół jest wspaniały.
Pieniądze z piatkowej S na us.30 przepijam właśnie

We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
Jak zamkniemy się taką świecą tygodniową na Kablu, to przyszły tydzień czeka nas ostry zjazd, ja na razie z boku, czekam aż coś przebije.
taka napewno nie będzie....psxor pisze:Jak zamkniemy się taką świecą tygodniową na Kablu, to przyszły tydzień czeka nas ostry zjazd, ja na razie z boku, czekam aż coś przebije.
-- Dodano: czw 05-12-2013, 14:28 --
co sie na eur/pln dzieje ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Myśle że będzie mocniejsza w dół, ale takie moje gdybanie, poczekam aż jakiś opór przebije albo dojdzie do jakiegoś oporu.Ciapul pisze:taka napewno nie będzie....psxor pisze:Jak zamkniemy się taką świecą tygodniową na Kablu, to przyszły tydzień czeka nas ostry zjazd, ja na razie z boku, czekam aż coś przebije.
wow, platforma mi sie zawiesila nagle o_O
Ostatnio zmieniony 05 gru 2013, 14:31 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
no pieknie.... teraz juz sie chyba skonczy ignorancja dla dolara +3,6% PKB

tak dziala zmiana w obliczeniach PKB w USA i nowe drukowanie danych

nie ważne jak działa, ważne że 20% lepiej od oczekiwań...Nowy123 pisze:tak dziala zmiana w obliczeniach PKB w USA i nowe drukowanie danych![]()
![]()