Ciapul pisze:nie ważne jak działa, ważne że 20% lepiej od oczekiwań...Nowy123 pisze:tak dziala zmiana w obliczeniach PKB w USA i nowe drukowanie danych![]()
![]()
dobrze dobrze niech jada z USD

Ciapul pisze:nie ważne jak działa, ważne że 20% lepiej od oczekiwań...Nowy123 pisze:tak dziala zmiana w obliczeniach PKB w USA i nowe drukowanie danych![]()
![]()
zamykalem na 3550psxor pisze:nie wiem jak Wy ale ja na 1.6325 wlazlem w eSke na kablu z slem 10 pipsow wyzej, mala potencjalna strata a moze byc niezla jazda w dol. Byczki ostro walcza na kablu, czuje ze zostana rozjechani jak walcem.
Atlanticos: mam nadzieje ze nie zamykales tej eSki na edku z 1.3630
http://xpuls.pl/konferencja-mario-draghiego-na-zywo/hrabia pisze:wiecie co już mario mowil bo dane z usa dobre tylko nie wiem co on palnie
pełen szacunek za dzisiejszy trendatlanticos pisze:zamykalem na 3550psxor pisze:nie wiem jak Wy ale ja na 1.6325 wlazlem w eSke na kablu z slem 10 pipsow wyzej, mala potencjalna strata a moze byc niezla jazda w dol. Byczki ostro walcza na kablu, czuje ze zostana rozjechani jak walcem.
Atlanticos: mam nadzieje ze nie zamykales tej eSki na edku z 1.3630i na 3550 mam L ze stopem 3518 - czesc zyskow oddam albo wiecej da rynek... a co tam
edit: pamiętaj że najważniejsze dane tygodnia są jutro (NFP) i do tego czasu ważne poziomy nadal nie pękną...