DayTrading: Czwartek 04.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2013
na edku zrealizował się mały RGR, nadal jednak silne PA z większości int
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
i odpalać im %davor5 pisze:trzeba skumać się z sharkami dostawać smsem wytyczne na każdy dzień i trzaskać miliony na forexie
Konferencja Mario Draghiego o 14:30. Transmisja w TVN CNBC.
http://tvnplayer.pl/cnbcvideo.html
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
dobre miejsce do obicia ?!?!?!Bemowo1 pisze:na edku zrealizował się mały RGR, nadal jednak silne PA z większości int

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wiem, widzę LT, ale na kablu wystartowaliśmy z podobnego miejscaBOCZEK pisze:dobre miejsce do obicia ?!?!?!Bemowo1 pisze:na edku zrealizował się mały RGR, nadal jednak silne PA z większości int
KABEL co polapali L na podbitke
15128 powini walnac
i testnac okolice minimow 15028 36

obecnie większość może uważać te oznaczenia sa święte, ale szybko mogże się okazać, że rozpoczynamy dużą 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy123 pisze:KABEL co polapali L na podbitke15128 powini walnac
i testnac okolice minimow 15028 36
tez to widze, ze co najmniej tam, później kwestia czy wrócimy ponad LT
dokladnie stawia sie BUY SELL w kanle jak jest np jakas konsola nad i pod widome jest ryzko ze zrobi w obie strony ruchBemowo1 pisze:Jeszcze nic straconego, wszystko może się wydarzyć, jadę małym lotem
-- Dodano: 04 lip 2013, 13:46 --
Nowy123 pisze:
dla tego sie stoi z boku lub zamyka pozycje i ustawi buy sel limit jak po rekacji wybija ktoras strone lub wskakiwac w biegu juz
BUY STOP, SELL STOP
SELL LIMIT I BUY LIMIT są najniebezpieczniejsze - to właśnie robię na kablu, obecnie S na edku

- atlanticos
- Maniak
co prawda to prawda... ta para od wczoraj ładnie dała zarobicForexTig3r pisze: Lepszy profit na AUDCAD jak żaba zauważyła... wczoraj złe dane z Kanady...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
'''Kursy GBPUSD spadł już o ponad 150 pipsów w 15min. Przyczyną takiej reakcji jest komunikat wydany po posiedzeniu. W komunikacie padło stwierdzenie, że wzrost rynkowych stóp procentowych w ostatnim czasie stwarza zagrożenie dla wzrostu brytyjskiej gospodarki. Dodatkowo inflacja powinna po chwilowym wzroście zacząć spadać. Poza tym Bank Anglii nie zaskoczył swoimi decyzjami. Zgodnie z wcześniejszymi oczekiwaniami podczas sierpniowego posiedzenia Bank wyda komunikat dotyczący swojej długoterminowej strategii monetarnej.'''
Fajnie, wiec jak dla mnie mogą zostać bez zmian bo ostatnie dane mowia same za siebie tylko skąd ta reakacja? bo chyba obniżać nie będą ?
Fajnie, wiec jak dla mnie mogą zostać bez zmian bo ostatnie dane mowia same za siebie tylko skąd ta reakacja? bo chyba obniżać nie będą ?