w kablu to jest właśnie genialne, że jest strzał, bez pi.......,overall pisze:nie lubie tego słowa ale faktycznie ''bankstera pełną gębą'' Co dzień zajebiste dane z UK a i tak na pysk leci ten zjebany kabel
dla tego sie stoi z boku lub zamyka pozycje i ustawi buy sel limit jak po rekacji wybija ktoras strone lub wskakiwac w biegu juzpkubiu pisze:nie tylko onNowy123 pisze:http://www.forexfactory.com/showthread. ... &page=2628
to koles poplynal pieknie na G U akumulowal Eleczki a tu benc dla tego sie nie gra przed pod centralne banki
Nowy123 pisze:
dla tego sie stoi z boku lub zamyka pozycje i ustawi buy sel limit jak po rekacji wybija ktoras strone lub wskakiwac w biegu juz
wszystkie warunki do L były spełnione. Byliśmy niestety w silnym przedziale PA z int H1 i M 30overall pisze:a miał być taki nudny dzień 4 lipca... dane z kabla miesiąc w miesiąc te same, stopy i te ich biliony bez zmian, czasem jest reakcja czasem nie ma... wiadomo kto rządzi, nawet nie jestem wkurwiony ze mam longi bo byłem bez szans tutaj, wszystko mowilo będę szedł do góry i nagle sharki się odezwaly i jeb.... teraz pytanie czyli LT na weekly ''wytrzymie''...