DayTrading: Czwartek 04.05.2017
Re: DayTrading: Czwartek 04.05.2017
taa sell in may
jakos tego nie widac
jakos tego nie widac
Spokojnie. Poczekajcie do otwarcia w niedzielę/poniedziałku.
The only way is up
mysiisz ze to bedzie pretekst do rozpoczenia wyprzedazy?TsunamiPL pisze:Spokojnie. Poczekajcie do otwarcia w niedzielę/poniedziałku.
Dwa scenariusze mogą spowodować nerwową akcję na rynkach:d4mian7 pisze:mysiisz ze to bedzie pretekst do rozpoczenia wyprzedazy?TsunamiPL pisze:Spokojnie. Poczekajcie do otwarcia w niedzielę/poniedziałku.
- wygrana Le Pen
- realizacja zysków po wygranej Macrona - sprzedaż faktu
Oczywiście możliwe też jest dalsza pompa w górę po wygranej Macrona.
The only way is up
Wielce prawdopodobne i logiczneTsunamiPL pisze:Dwa scenariusze mogą spowodować nerwową akcję na rynkach:d4mian7 pisze:mysiisz ze to bedzie pretekst do rozpoczenia wyprzedazy?TsunamiPL pisze:Spokojnie. Poczekajcie do otwarcia w niedzielę/poniedziałku.
- wygrana Le Pen
- realizacja zysków po wygranej Macrona - sprzedaż faktu
Oczywiście możliwe też jest dalsza pompa w górę po wygranej Macrona.

Po I rundzie forum pięknie zarobiło, na L GBPJPY, L na Dax itp.
Od razu uprzedzam, żeby chwalić się pozycjami do końca soboty włącznie, a nie potem wyskakiwać w poniedziałek, że zarobiłem miliony na L czy S
Od razu uprzedzam, żeby chwalić się pozycjami do końca soboty włącznie, a nie potem wyskakiwać w poniedziałek, że zarobiłem miliony na L czy S

The only way is up
jakiś konkurs robicie? : )TsunamiPL pisze:Po I rundzie forum pięknie zarobiło, na L GBPJPY, L na Dax itp.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Eliminujemy wesołków, którzy będą się w poniedziałek przechwalać ile to zarobili.pedro pisze:jakiś konkurs robicie? : )TsunamiPL pisze:Po I rundzie forum pięknie zarobiło, na L GBPJPY, L na Dax itp.
Rzeźnik 10 figur w 2 tygodnie

The only way is up
ale to walka z wiatrakami jest, to się chyba tak nie da, oni taki folklor lokalny tworzą przecież : )TsunamiPL pisze:
Eliminujemy wesołków, którzy będą się w poniedziałek przechwalać ile to zarobili.
nie mniej, powodzenia : )
-- Dodano: 04 maja 2017, 11:22 --
moja największa porażka trejdingowa 2017 póki co ... ale na szczęście jeszcze ponad pół roku, i równie dobrze mogę coś jeszcze piękniej spierdolićTsunamiPL pisze: Rzeźnik 10 figur w 2 tygodnie

Jutro też jest dzień.
Okazji z pewnością nie zabrakniepedro pisze:ale to walka z wiatrakami jest, to się chyba tak nie da, oni taki folklor lokalny tworzą przecież : )TsunamiPL pisze:
Eliminujemy wesołków, którzy będą się w poniedziałek przechwalać ile to zarobili.
nie mniej, powodzenia : )
-- Dodano: 04 maja 2017, 11:22 --
moja największa porażka trejdingowa 2017 póki co ... ale na szczęście jeszcze ponad pół roku, i równie dobrze mogę coś jeszcze piękniej spierdolićTsunamiPL pisze: Rzeźnik 10 figur w 2 tygodnie

The only way is up