TsunamiPL pisze:Stawiam odważną, ale nie pozbawioną szans tezę. Jutro eur/usd 1.12-1.14.

TsunamiPL pisze:Stawiam odważną, ale nie pozbawioną szans tezę. Jutro eur/usd 1.12-1.14.
1.127 lub 1.08TsunamiPL pisze:Stawiam odważną, ale nie pozbawioną szans tezę. Jutro eur/usd 1.12-1.14.
najpier 1,08850 a potem w goreTsunamiPL pisze:Stawiam odważną, ale nie pozbawioną szans tezę. Jutro eur/usd 1.12-1.14.
TsunamiPL pisze:
200 pozycji ?![]()
![]()
Coś ty terminator, czy co
Ja Ci zaraz pokaże co wrzucałeśhighend pisze:USD/PLN zrobił 3.93.. kurde to teraz kierunek na 4.08 czy dalej w dół?
masakra. wrzucałem wczoraj że leci na 4.08 lub 3.93 tylko nie wiem co najpierw... no to już wiem....
Zrób rescan serwerów w terminalu mt4, lub potestuj ręcznie od DC01 do DC12, ja aktualnie na serwerze Real01 mam DC11 68,ms i smiga okpaniczklos pisze:
Nie chodziło mi o to ze zawsze jak mam otwarte pozycje to są problemy z połączeniem. Problemy były przy zyskownych pozycjach, be ZL, podczas danychprzez Wi-Fi, kabel i LTE, więc to nie problem połączenia
dokładnie to przesmiewco. A jak nie rozumiesz to ZAMILCZ.ext11 pisze:Ja Ci zaraz pokaże co wrzucałeśhighend pisze:USD/PLN zrobił 3.93.. kurde to teraz kierunek na 4.08 czy dalej w dół?
masakra. wrzucałem wczoraj że leci na 4.08 lub 3.93 tylko nie wiem co najpierw... no to już wiem....