A na temat wydarzeń na E/U?atlanticos pisze:edek i ejek w szerokiej strefie oporów miesiecznych - tyle ode mnie
cadjpy - po tygodniowej konsoli wreszcie wychodzi z flagi na h4
na temat trollingu nawet sie nie wypowiem...
Chyba wypadałoby, choćby dla tych dla których jesteś swoistego rodzaju guru. Nie piszę tego w kontekście że byłeś za S, ktoś się tym zasugerował i też wszedł w S, tylko tak dla zwykłej uczciwości wato by powiedzieć "pomyliłem się, byłem zbyt pewny siebie". Bo ta twoja pewność siebie granicząca czasem z tupetem jest tym, co mnie u ciebie razi najbardziej. Przed odbiciem wałkowałeś jak mantrę S na E/U, że Marian to, że tamto, nic tylko S, ty już kierunek znałeś wcześniej a reszta myślących inaczej była traktowana przez ciebie z lekką dozą ironii...
Nie masz kolego monopolu na 100% trafne analizy, zresztą jak każdy z nas, ale wiekszość (w tym ja, jeśli jeszcze coś wklejam) stara się podejść do tego w miarę obiektywnie pokazując warianty na S i na L, a czy i jak pod to zagra, to już od tradera zależy.
Trolling swoją drogą, ale miej świadomość że to ty swoją postawą alfy i omegi go sprowokowałeś. Także więcej pokory na forum, obiektywizmu na wykresie i mniej gdybania co kto powie i jak to wpłynie na cenę.
Dla przypomnienia i żeby nie być gołosłownym, cytat Atlanticosa dobrze oddający to o czym napisałem:
Na razie mamy 1.0980, więc pewnie niektórzy skaczą, inni płaczą....zaczynacie byc smieszni z tymi poziomami z kosmosu... jak zobaczycie 1.10 to skaczcie z radosci...