freakout pisze:
według H4 to powinien być zjazd do co najmniej 1.57
A co takiego tam jest ? Bo nic szczególnego nie widzę, poza tym że to okrągły poziom.
Jeżeli patrzysz na ogromną świece na H4 spadkową, to ona już jest przeszłością.
Rzadko się zdarza, żeby podwójny pin nie dawał reakcji.
Albo ujmę to w slowa inaczej - cena od 8 godzin nie była w stanie zamknąć się poniżej obecnych poziomów, na moje zabrakło siły do dalszych spadków, no ale kluczowe będzie 1.5875.
to zerknij na D1 jak nic na H4 nie widzisz 1.5680 - 1.57 to bardzo ładne wsparcie
a tą o której pisałem, to przekręcili już, a teraz m15 na czarno i może jakieś S na 20-30 pips
no i walka o D1, czy zielona czy placek/naleśnik - co generalnie miałoby sens, przed jutrzejszym nfp - w sensie bez decyzji dziś - dzisiaj mały range <100 pips, dlatego raczej nic się dziać nie będzie więcej imo,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a tą o której pisałem, to przekręcili już, a teraz m15 na czarno i może jakieś S na 20-30 pips
no i walka o D1, czy zielona czy placek/naleśnik - co generalnie miałoby sens, przed jutrzejszym nfp - w sensie bez decyzji dziś - dzisiaj mały range <100 pips, dlatego raczej nic się dziać nie będzie więcej imo,
właśnie na to zagrałem przed wyjściem do pracy -Formacja Nietoperza
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.