U mnie DS 2 ma 9508,00pedro pisze:https://www.tradingview.com/x/aPs7CZaZ/Kisiel pisze:pedro pisze:dax już po D_P ... czyżby D_S1?!
gdzie wychodzi ds1?
DS1 9584,7
U mnie DS 2 ma 9508,00pedro pisze:https://www.tradingview.com/x/aPs7CZaZ/Kisiel pisze:pedro pisze:dax już po D_P ... czyżby D_S1?!
gdzie wychodzi ds1?
ja patrze po tradingview.com - historycznie analizując dobrze respektowali ich wyliczenia : )Matrix pisze:
U mnie DS 2 ma 9508,00
DS1 9584,7
z tą jazdą do góry to bym uważał, bo EURAUD siedzi cały czas pod wsparciem i zamknęły się pod nim te 2 młoty na H4Mpapiez pisze:Na EUR/AUD jak się nic nie zmieni, to za ~15 minut będziemy mieć podwójne dno na H4 w postaci 2 pin barów.
Radzę obserwować, bo może być czasem niezły ruch do góry.
Niewiele niżej przebiega ta opadająca LT od wczoraj, więc jej ewentualne przebicie, może przyspieszyć wzrosty.
Niby tak, ale te młoty zareagowały w miejscu, gdzie kurs już zawracał.freakout pisze:z tą jazdą do góry to bym uważał, bo EURAUD siedzi cały czas pod wsparciem i zamknęły się pod nim te 2 młoty na H4Mpapiez pisze:Na EUR/AUD jak się nic nie zmieni, to za ~15 minut będziemy mieć podwójne dno na H4 w postaci 2 pin barów.
Niewiele niżej przebiega ta opadająca LT od wczoraj, więc jej ewentualne przebicie, może przyspieszyć wzrosty.ewidentnie brak mocy, poza tym na D1 jest jeszcze trochę miejsca na spadki
ja bym się w longa nie pakował
według H4 to powinien być zjazd do co najmniej 1.57Mpapiez pisze:Niby tak, ale te młoty zareagowały w miejscu, gdzie kurs już zawracał.freakout pisze:z tą jazdą do góry to bym uważał, bo EURAUD siedzi cały czas pod wsparciem i zamknęły się pod nim te 2 młoty na H4Mpapiez pisze:Na EUR/AUD jak się nic nie zmieni, to za ~15 minut będziemy mieć podwójne dno na H4 w postaci 2 pin barów.
Niewiele niżej przebiega ta opadająca LT od wczoraj, więc jej ewentualne przebicie, może przyspieszyć wzrosty.ewidentnie brak mocy, poza tym na D1 jest jeszcze trochę miejsca na spadki
ja bym się w longa nie pakował
Dla mnie jestesmy w konsoli. Równie dobrze pakowanie się w eSki teraz też jest niebezpieczne, bo młotki stoją.
Ja tam zaryzykowałem elki, ze stopem pod młotkami i buy stopem nad oporem.