tylko cos mi ten szarpacz dzisiejszy pokrzyzowal plany
DayTrading 10.10.2012
Re: DayTrading 10.10.2012
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
co wszedl na sesji USA i zaczal krecic i widac ze na sesji USA wiekszy volumen analogi do poprzeniego momentu jak pojawil sie szarpacz z poglosek o USa banku inwest. ktory kupuje EUR;) i pojechali na nad 1300
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, 18:53 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
nie przekonaleś mnie. (jeszcze)richard.cali pisze:Chyba raczej najpierw rośnie a potem płacicie? Jakie RGR-y i wszystko wyjaśni się na 1.2944-59, i właściwie do dołu wszystko załatwione, ruch UP generowanay jest z H4, w1 i MN, d1 moze być też, możnaby podyskutować...
Marekdt zamykasz eski??
Nawet jeśli Lka to - "korekta" wg. geometrii - na co czekam...
- a jeśli S i przebijemy 1.288 na długo - to sorry kolego
Sprawdź kierunek:
NZDUSD
AUDUSD
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
marekdt pisze:nie przekonaleś mnie. (jeszcze)richard.cali pisze:Chyba raczej najpierw rośnie a potem płacicie? Jakie RGR-y i wszystko wyjaśni się na 1.2944-59, i właściwie do dołu wszystko załatwione, ruch UP generowanay jest z H4, w1 i MN, d1 moze być też, możnaby podyskutować...
Marekdt zamykasz eski??
Nawet jeśli Lka to - "korekta" wg. geometrii - na co czekam...
- a jeśli S i przebijemy 1.288 na długo - to sorry kolego
Sprawdź kierunek:
NZDUSD
AUDUSD
zobaczymy bo patrzac na SP500 dzis szarpacz Edka wyciagna gdyby nie to edziu dalej by szedl ladnie z sp500 w dol wiec nie wiem czy tak ta korekte na 12800 zobaczymy czy nizej jesli SP500 zcznie korekcic UP to RISk ON i edek UP
Mpapiez pisze:Naprawdę sądzisz że ta spora bycza świeca na H4 już się zrealizowała ?TGV pisze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z punktu widzenia m1 m5 czemu nie?klimokrates pisze:to nie jest RGRTGV pisze:
jak by się zaświeciła na czerwono to był by znak, niczym światła an drodze ...a tak pomarańczoweMpapiez pisze:
Naprawdę sądzisz że ta spora bycza świeca na H4 już się zrealizowała ?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nowy123 zobaczymy bo patrzac na SP500 dzis szarpacz Edka wyciagna gdyby nie to edziu dalej by szedl ladnie z sp500 w dol wiec nie wiem czy tak ta korekte na 12800 zobaczymy czy nizej jesli SP500 zcznie korekcic UP to RISk ON i edek UP
co masz na mysli mowiac szarpacz? Bo nie czailem wcale czemu eu nie leci w dol z sp
co masz na mysli mowiac szarpacz? Bo nie czailem wcale czemu eu nie leci w dol z sp
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
trzy załączniki max
człowiek to całe rzycie się uczy
ten błąd to specjalnie
ten błąd to specjalnie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Całkiem realne ^^BOCZEK pisze:trzy załączniki max
ten błąd to specjalnie
Nie strasz, bo nie ogarnę procentów.
PS. ŻYCIE życie jest nowelą...
Quo Vadis? Już wiesz ?
jakoś nie widzę sygnałów na m5 pod 287 
Tak myślę!
Tak myślę!
na jenie ciekawie.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, 20:01 przez Marcin30, łącznie zmieniany 2 razy.