poczekajmy na zamknięcie H1 czy nad czy pod oporemmarekdt pisze:Tu się kończy Lka na tą chwilę pewnie? /bynajmniej da mnie./
I rozpoczyna 200pips Ska? - tu oczekiwałbym raczej na sygnał do zajęcia pozycji...
Po zakończeniu tej świecy godzinowej - więksi inwestorzy mogliby chcieć wejść w krótką wyżej od 1.29150 - ponad retailem, który teraz może zajmować pozycję.
Mi generalnie ten poziom wystarczaBo 5 pips w tą czy tą tu nie robi różnicy.
DayTrading 10.10.2012
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading 10.10.2012
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
EUR/USD - ciągle bez rozstrzygnięć.
Do większego ruchu wzrostowego brakuje mi testu SMA200 i linii trendu na D1 - okolice 1,275 - 1,278
Do większego ruchu wzrostowego brakuje mi testu SMA200 i linii trendu na D1 - okolice 1,275 - 1,278
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I jak się zamknęła ?klimokrates pisze: poczekajmy na zamknięcie H1 czy nad czy pod oporem
Tak czy inaczej korekta by się przydała ... i ja osobiście na to liczę....
USDJPY - przełamał się w końcu - ?
pogrąży EURJPY, a ten EURUSD

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Marcin30 pisze:EUR/USD - ciągle bez rozstrzygnięć.
DMA 200 była już testowana dziś.
Jeśli posługujesz się średnimi trzeba szukać brokera bez świec niedzielnych i z dobrym datafeedem.
- klimokrates
- Pasjonat
niby nad ale sam już nie wiem co dalej, na H1 brakuje już siły H2-H8 nadal UP czekam, obserwuje.marekdt pisze:I jak się zamknęła ?klimokrates pisze: poczekajmy na zamknięcie H1 czy nad czy pod oporem
Tak czy inaczej korekta by się przydała ... i ja osobiście na to liczę....
USDJPY - przełamał się w końcu - ?
pogrąży EURJPY, a ten EURUSD
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- richard.cali
- Pasjonat
A początek ruchu na 1.3330. Czy ktoś tak to widzi?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Pokaż jak mnie przekonasz to pozamykam wszystko 1 kliknięciem... póki co widzę cofkę w okolice 1.288richard.cali pisze:A początek ruchu na 1.3330. Czy ktoś tak to widzi?
Quo Vadis? Już wiesz ?
rychu, na m5 masz trójkąt, niech klimokrates określi czy spadkowy czy wzrostowy..... a ziom niech poda mm, i wieczorem widzimy się w burdelu
oczywiście wy stawiacie 
-- Dodano: śr 10-10-2012, 17:41 --
to teraz pokonanie jakiej bariery będzie stanowiło o dobrej opcji na S ?? 287 lakki up i przełamanie 287 będzie świadczyło iż jest to trójkąt???
więc tylko czekamy na 287
rysunek mówi sam za siebie, a raczej pokazuje, wiec komentarz zbędny

-- Dodano: śr 10-10-2012, 17:41 --
to teraz pokonanie jakiej bariery będzie stanowiło o dobrej opcji na S ?? 287 lakki up i przełamanie 287 będzie świadczyło iż jest to trójkąt???
więc tylko czekamy na 287
rysunek mówi sam za siebie, a raczej pokazuje, wiec komentarz zbędny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wszyscy patrzą jak im rośnie? Że tak cicho czy co ? : )BOCZEK pisze:rychu, na m5 masz trójkąt, niech klimokrates określi czy spadkowy czy wzrostowy..... a ziom niech poda mm, i wieczorem widzimy się w burdeluoczywiście wy stawiacie
Możemy się postarać o RGR jaki... na EURUSD/ EURJPY ?
NZDUSD - na poziomie otwarcia dziennej
Quo Vadis? Już wiesz ?
marekdt, to rośnie jak płacisz 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!