Danuta Jagodzińska renko opinie

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
serek111
Bywalec
Bywalec

Re: Danuta Jagodzińska renko opinie

Nieprzeczytany post autor: serek111 »

Nagrywany kurs. Jest tam kilka strategi kazda inna, ale podobne, inaczej sie stosuje. Na plus to podstawy dla laika i duzo przykladow omowionych transakcji.

serek111
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: serek111 »

Jeszcze odnośnie tych szkoleń chciałem coś dodać. Na jej kursach, webinarach Agnieszka chwali się osobami które sobie radzą itp. pokazuje ich wyniki. Jak ktoś to widzi może sobie pomyśleć że super fajnie, zarabia na tym, ma dobre wyniki pewnie z tego zyje. Rozmawiałem z taką jedną osobą i okazuje się że rzeczywistość jest inna, ta osoba nie zarabia w długim terminie.
Dla mnie steregie skalpingowe (przynajmniej te z kursu co ja zakupiłem) odpadają totalnie.
A strategie daytradingowe są tłumaczone na podstawie analizy wstecznej (czyli zdjęcia zrobione i tłumaczone). Problem w tym jest taki że do strategii daytradingowej uzywa sie innych wskazników renko które repaintuje, czyli wykres zmienia wygląd świec po odświeżeniu. Co jest dla mnie nieporozumieniem. Uważajcie na co wydajecie swoje ciężko zarobione pieniądze.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

serek111 pisze:
16 sie 2024, 22:36
. Rozmawiałem z taką jedną osobą i okazuje się że rzeczywistość jest inna, ta osoba nie zarabia w długim terminie.
Zaproś na forum może niech się wypowie.

ODPOWIEDZ