Przecież na tej stronie są tylko wskaźniki renko do MT4. Gdzie masz do mt5?
Danuta Jagodzińska renko opinie
Re: Danuta Jagodzińska renko opinie
Z tego co się orientuje to sygnały w tej strategii są bardzo rzadko i w dodatku łapane są krótkie ruchy. Czekasz aż zapali się kropka i kilka innych wskaźników. Prosta strategia ale rynku nią nie zawojujesz. Minie sporo czasu zanim Ci się zwróci kurs jeśli masz mały kapitał. Raczej to strategia tylko na niski TF ale zawsze możesz dopytać ile było sygnałow w danym okresie czasu i po ile pipsow.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2024, 09:34 przez maqmaq, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy strategie Agnieszki działają u innych brokerów?
Która strategia Agnieszki ma najwięcej sygnałów tak aby się nie nudzić i nie czekać godzinami?
Najlepiej poproś o link do każdej strategii podpiętej do myfxbook i będziesz miał odpowiedzi na wszystko łącznie z tym czy w ogóle zarabia taka strategia w długim terminie !!
Tu masz link poczytaj i przemyśl:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,22580576
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Czy po wykupieniu szkolenia u Agnieszki jest jakieś wsparcie? chodzi o strategie, screeny z wejściami i ocena. czy tego nie ma?
Wątpię czy ktoś będzie Cię wspierał przez 2 lata. Przeczytaj sobie mój post z 20 marca z 11 strony o tym czego nie kupisz u szkoleniowców:
topic19185-100.html
Z jakiś czas temu zdecydowałem się na jedno ze szkoleń agnieszki i mam mieszane odczucia. Chyba bym nie kupił drugi raz. Renko ma też wadę , klocki zawsze wyglądają takie same i nie da się przefiltrować jakościowych sygnałów
Napisz coś wiecej ?
- on line czy stacjonarne ? Nagrany na wideo kurs ? Czy trading na żywo ?
- ile to trwało ? No i ile sobie życzy za taki kurs ?
- pokazała jakieś wyniki ? real ? demo ? Myfxbook pokazała czy coś innego ?