Czym jest Forex dla Ciebie?
- jasonbourne
- Pasjonat
Czym jest Forex dla Ciebie?
dziękuję za odpowiedzi
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Ja mam odczucie jak bym kazdego ranka wychodzil na ring. Ale w szatni sie nie denerwuje. A kiedy juz jestem w ringu, to mam prosta zasade lewy prawy szybki jak nie wyjdzie to nie mysle dlaczego koncetruje sie na nastepnych szybkich. Po walce probuje wszystko przeanalizowac.
Wiec dla mnie to taka mala walka nie na smierc i zycie ale aby zylo sie lepiej !
Wiec dla mnie to taka mala walka nie na smierc i zycie ale aby zylo sie lepiej !
3 D Artist - Architectural Visualisation, animations, special effects, motion design, movie montage.
Bardzo trudne pytanie i bardzo trudna odpowiedż.........................
Krótko usługi forexowe na bardzo wysokim poziomie w globalnym systemie i świecie oznaczają według mnie szansę na skuteczną samoobronę z naszej strony przed globalnymi graczami .//w skrócie nazywam to antydebilizmem/////
Pozdrawiam.
Krótko usługi forexowe na bardzo wysokim poziomie w globalnym systemie i świecie oznaczają według mnie szansę na skuteczną samoobronę z naszej strony przed globalnymi graczami .//w skrócie nazywam to antydebilizmem/////
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- Boby_Fischer
- Gaduła
- jasonbourne
- Pasjonat
- Yigrashill
- Stały bywalec