Kiedyś też tak miałem.Gazeta Parkiet i wiadomości ze spółek i zawsze okazywało się kupione na górce dopiero jak przyszedł kryzys 2007 zacząłem wczytywać się w ten wykres i rozkładać go na wiadomości aby zrozumieć co rozprowadzający chce pokazać jaka "przyszłość" .W 2009 jak giełda była już na samym dołku i w portfelu zaczęło świtać dno zrobiłem kurs analityka papierów wartościowych(podpis prezesa GPW już nie pamiętam który leży gdzieś papier w szufladzie)to były wtedy grube tyś. i wtedy myślałem złapałem P.Boga za pięty ale jak zawsze przychodzi chwila otrzeźwienia że nie ma nic za darmo i że nauka trwa kilka lat w szkole i na giełdzie i dopiero lata przesiedziane nad wykresem zaczynają owocować .Jak nie ma mentora co by pokazał patrz tu i tam to można w lesie przejść obok grzyba i go nie widzieć podobnie jest na wykresie.Po przejściu na FX od razu real Bossafx parę kilo depozytu i początek 100,200%a potem miłościwie panujący MC potem dopłata i Mc i tak ze trzy razy potem demo ,demo jak to demo 100% w 24h 1 lotem bez hazardu.
Dziś nie czytam news ,analiz czytam wykres jak cyganka przyszłość w kartach.
Każdemu co chce startować z dużym kapitałem doradzam wpłać 100zł i jak się utrzymasz to już masz sukces a jak zaczniesz zwiększać depozyt dopiero wtedy możesz zwiększyć kapitał ale to stopniowo aby nie przedobrzyć.
Podstawa to wykres i umiejętność czytania świec a każda świeca
wiadomości wiadomości wiadomości news news news..
Cena świecy to nie oto chodzi.Świece pokazują przyszłość!!!!!!!!!!
Idę sobie zrobić drinka jak to kol z warzywniaka w piątek mi doradzał