Czy to takie piekne?

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
GIGNFR78
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Czy to takie piekne?

Nieprzeczytany post autor: GIGNFR78 »

MajorGC masz racje. Mająć prace masz psychiczne zabezpieczenie grająć na forexie.

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

Gdy wiemy malo, wydaje nam sie ze mozemy duzo.
Gdy wiemy duzo, rozumiemy jak malo mozemy.

Pakujac sie w FX tylko swojej rodzinie zaszkodzisz. Zajmij się lepiej czyms, na czym juz sie dobrze znasz...
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

GIGNFR78
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: GIGNFR78 »

zealot pisze:Gdy wiemy malo, wydaje nam sie ze mozemy duzo.
Gdy wiemy duzo, rozumiemy jak malo mozemy.

Pakujac sie w FX tylko swojej rodzinie zaszkodzisz. Zajmij się lepiej czyms, na czym juz sie dobrze znasz...
Święte słowa każdy inwestor powinien onich pamiętac.

Janusz88
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Janusz88 »

Podejmujemy ryzyko z nadzieją na zyski.. spekulujemy. Aby stać się traderem musimy głównie pracować nad swoja psychiką
Nie staniemy się ''milionerami'' poprzez wiarę w to co robimy. Jest to dodatek, który się przyczyni do sukcesu, ale na pewno go nie stworzy. Pogłębianie wiedzy.. bardzo często praktycznej oczywiście opierającej się na teorii. Bardzo dobrze jest pójść na kurs ( próbowałem się sam uczyć z internetu, ale to jednak nie to samo strasznie się męczyłem.. poszedłem na kurs podstawowy zapłaciłem około 200zł nie ukrywam, że skusiła mnie cena bo inne kursy były po 3000zł, a płacac 200 zł nic nie traciłem.. rozwiał moje wątpliwości, wiedziałem jak się poruszać i tak trwam do dziś ). Rynki kapitałowe to niezwykła przygoda :-)

ODPOWIEDZ