Nie mam pojęcia, czy po 3 miesiącach można pisać reklamację. MImo wszystko ja bym napisał.przemoo pisze: Terz widze jakies swiatelko w tunelu-czy nadal mam jakies szanse to reklamowac po ponad 3 miesiącach?
Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brokerów
Re: Czarny czwartek na franku (15.01.2015) a zachowanie brok
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Stały bywalec
Masz pdst. do rekwotów po cenach z bloomberga, podobnie jak to było w przypadku MarioDB. Czy reklamacja zostanie uznana po tym, jak zadeklarowałeś, że nie rościsz żadnych pretensji, to inna historia. Walcz o swoje pieniądze, jeśli Tobie przesadnie nie zależy, to nie oczekuj, że będzie zależało Twojemu brokerowi.przemoo pisze: mam podobna sytuacje jak ty miales -tez wyzerowany rachunek w go4x-tylko ze niestety nie skladalem zadnej reklamacji bo zbyt bylem przybity,nawet mialem telefon od brokerow -z zapytaniem czy roszcze do nich jakies pretensje,o ile pamietam to odpowiedzialem ze zasadniczo nie ale mogli zablokowac transakcje feralnego dnia-jak niektorzy inni brokerzy.
Terz widze jakies swiatelko w tunelu-czy nadal mam jakies szanse to reklamowac po ponad 3 miesiącach?
hmm-moge wlasnie powolac sie na nowe okolicznosci: ze zwracają innym,ze po dluższym czasie dowiedzialem sie ze byly inne notowania feralnego dnia i czasu.itp.Przeciez jestem laikiem i nie musze od razu wszystkiego wiedziec,mialem zaufanie do brokerow ktore potem ,w miarę uzyskiwania nowych wiadomosci zostało zachwiane.
-
- Gaduła
Jaja sobie robisz? Oszukali cie. A Ty pytasz czy możesz zwrócić im uwagę?
potrzebuję wykresy sekundowe kursow jakies wiarygodne z feralnego dnia dla par eur/pln,chf/pln gbp/pln ,usd/pln i eur/huf do ewentualnej reklamacji.skąd je wziąsc ?
-
- Gaduła
Minutowe są w raporcie który piszemy. To nie ty masz się tłumaczyć, a ci oszuści doskonale wiedzą jakie były kursy, o której sekundzie, wolumeny, kto wyłączył system, kto beknie i co zrobią jak rozpylisz smród koło nich.
no tak ale musze sie czyms podeprzec pisząc reklamację.a wiec skad je wziąsc?openinvestment pisze:Minutowe są w raporcie który piszemy. To nie ty masz się tłumaczyć, a ci oszuści doskonale wiedzą jakie były kursy, o której sekundzie, wolumeny, kto wyłączył system, kto beknie i co zrobią jak rozpylisz smród koło nich.
-
- Gaduła
"nie negocjuj sam ze sobą" jest takie amerkanskie powiedzenie.
Czemu nie zapytać knf o dane i inne? Trzymam za ciebie kciuki. Dawaj znac jak postepy to będziemy razem ich cisnąć.
Czemu nie zapytać knf o dane i inne? Trzymam za ciebie kciuki. Dawaj znac jak postepy to będziemy razem ich cisnąć.
hmm zastanawia mnie ze tak malo osob tu pisze.reszta ludzi dostala zwroty ,uwzgledniono im reklamacje? czy odpuscili?
wlasnie!-ilu osobom uwzgledniono reklamacje?czy to są pojedyncze przypadki?
wlasnie!-ilu osobom uwzgledniono reklamacje?czy to są pojedyncze przypadki?
Być może brak nowych postów wynika z faktu, ze nic nowego się nie dzieje w sprawie. Tylko oszuści z mforex coś działają (tzn: wysyłają przedsądowe wezwania do zapłaty. proponują 50% ugody itp). Natomiast ucichła sprawa z Bossa. Ma ktoś jakieś nowe info w ich sprawie?