Rzeczywiście nieintuicyjna, dałem shorta na daxie, poszedł w dół troszkę, usiłuje dać stopa na minimalnym plusie, czyli pod cena, a tu pisze -0,18$. Daję stopa jeszcze niżej, a tu strata jeszcze większa, wlazłem na okienko z ceną i pisze 0,18$ ale punkty indeksu są wtedy wyżej shorta czyli strata. No więc dałem te -0,18$ i rzeczywiście zamknęło mi shorta na +0,18$. Na razie śmieję się z tego
wniosek jest taki:
Osoby bez poczucia humoru, cierpliwości oraz te o słabych nerwach, proszone są o trzymanie się z daleka od tego brokera, a w szczególności od jego platformy webowej
Z resztą ta na androida nie wydaje się lepsza.
ps
Wrzucam obrazek z buy, ta sama sytuacja
Potem ludzie będą pisać, że broker oszust, bo przecież mieli stopa "na plusie" a CMC zamknęło im na minusie.
-- wt 19-12-2017, 21:35 --
Nie mogę już dopisać więc można skleić
Następny numer jest z przesuwaniem sl lub tp na wykresie przy pomocy kursora. Gdy jeszcze nie ma sl lub tp i chcę go dać wyskakuje okienko na środku ( tak jak dałem na obrazku). W momencie gdy przesuwamy poziomy sl/tp pojawia się taka lupa w rogu, powiększająca miejsce gdzie chcemy upuścić tp/sl, bardzo przydatne gdy ktoś chce dać ciasnego sl. Następnie katastrofa - po prawej otwiera się okienko do potwierdzenia zmiany, wszystko leci w lewo, nagle znikają panele po lewej, a na dole pojawia się pasek przewijania w poziomie. Z pięć minut minęło zanim się zorientowałem o co kaman. Myślałem że się zawiesiła
A z fajnych rzeczy - gdy mamy wykres np DAX i złapiemy i przeciągniemy kursorem z panelu popularne jakiś inny np. Brent pojawiają się na Daxie drugi wykres i można porównać

.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.