Ciekawy wskaźnik do EA

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Ciekawy wskaźnik do EA

Nieprzeczytany post autor: BUF »

Posiadam wskaźnik przeznaczony do skalpowania dla dowolnej pary walutowej. Sprawdziłem - wskaźnik nie repaintuje. Można mu w periodzie zmieniać ustawienia aby pod daną parę dopasować najskuteczniejsze parametry. Jeśli któryś z kolegów podejmie się napisania do tego prostego EA - skorzystamy na tym wspólnie. Poniżej kilka screenów z ostatnich dni. Kontakt na Skype – jacekbuf lub wbo.sa@wp.pl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Ciekawy wskaźnik do EA

JAREK67 pisze:szkoda prądu.
Ciekawe stwierdzenie kiedy gołym okiem widac, ze prawie wszystkie transakcje sa zyskowne, ale... musu nie ma :D

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Skoro transakcje są zyskowne to można z tych zysków zapłacić informatykowi.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

BUF pisze:
JAREK67 pisze:szkoda prądu.
Ciekawe stwierdzenie kiedy gołym okiem widac, ze prawie wszystkie transakcje sa zyskowne, ale... musu nie ma :D
Tyle lat na forum i taki naiwny. A młodzież patrzy i popełnia te same błędy. :|

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

BUF pisze:Posiadam wskaźnik przeznaczony do skalpowania dla dowolnej pary walutowej. Sprawdziłem - wskaźnik nie repaintuje. Można mu w periodzie zmieniać ustawienia aby pod daną parę dopasować najskuteczniejsze parametry. Jeśli któryś z kolegów podejmie się napisania do tego prostego EA - skorzystamy na tym wspólnie. Poniżej kilka screenów z ostatnich dni. Kontakt na Skype – jacekbuf lub wbo.sa@wp.pl
Wskaźnik być może nie repaintuje, ale rysuje jedną świecę do tyłu. Jak weźmie się to pod uwagę, to transakcje już nie są tak zyskowne.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

wskaźniki do kosza i uczyć się price action :d

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Wskaźnik być może nie repaintuje, ale rysuje jedną świecę do tyłu. Jak weźmie się to pod uwagę, to transakcje już nie są tak zyskowne.[/quote]

Sugeruję wpierw się dobrze przyjrzec a dopiero sie mądralować. Zrobilem screen z wielgachnymi swieczkami bo ktoś ma słabe oczy widocznie.Widzę, ze dawne nawyki narzekania na forum do tej pory nie zanikły. Szkoda jedynie mojego czasu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

BUF pisze:
Sugeruję wpierw się dobrze przyjrzec a dopiero sie mądralować. Zrobilem screen z wielgachnymi swieczkami bo ktoś ma słabe oczy widocznie.Widzę, ze dawne nawyki narzekania na forum do tej pory nie zanikły. Szkoda jedynie mojego czasu.
Zaproponuj konkretną kwotę i z pewnością ktoś tobie to napisze. Wtedy korzyść będzie obustronna. Ktoś zarobi parę PLN a ty się przekonasz, że to nie będzie zarabiać.

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

BUF pisze:Wskaźnik być może nie repaintuje, ale rysuje jedną świecę do tyłu. Jak weźmie się to pod uwagę, to transakcje już nie są tak zyskowne.
O co chodzi z tymi wielgachnymi świecami? Chyba coś naprawdę z moim wzrokiem nie tak, bo ja nadal nie widzę na histogramie ostatniej świecy? Powiększ jeszcze, to może wreszcie zobaczę.

ODPOWIEDZ