czy ma ktoś takiego indyka?
ForexScannerQuantumElite.mq4

-- Dodano: 05 paź 2013, 01:17 --
w sumie to mam tego indyka tylko nie pracuje. wywala błąd
2;228;;;using of decompiled source code is prohibited
co z tym zrobić?
opcja A - uiścić należną opłatę autorowi, otrzymasz pełnowartościowy produkt,jen-yy pisze:
co z tym zrobić?
Damar pisze:Posiadam podobny wskaźnik ForexScannerPro jeżeli jesteś zainteresowany daj znać
Dobrze powiedziane, chociaż ja bym to ujął inaczej.bbq pisze: opcja C/A - udzielić autorowi 90-cio dniowej darmowej pożyczki w formie 90-day trial, money back guaranted. Autor obróci Twoją kasą, a Ty zdążysz zrozumieć, że do niczego Ci się to nie przyda.
Jest tu paru, którzy myslą i grają podobnie. I to od dłuższego czasu. Klon Marcin pierwszy przychodzi mi na myśl.Dadas pisze:Dobrze powiedziane, chociaż ja bym to ujął inaczej.bbq pisze: opcja C/A - udzielić autorowi 90-cio dniowej darmowej pożyczki w formie 90-day trial, money back guaranted. Autor obróci Twoją kasą, a Ty zdążysz zrozumieć, że do niczego Ci się to nie przyda.
Każdy wskaźnik jest dobry o ile użytkownik wie i rozumie co się dzieje na wykresie.
Czyli, jeżeli potrafi czytać język wykresu i zawarte w nim informacje.
Jeżeli użytkownik tego nie potrafi i nie rozumie, to żaden wskaźnik nie powie kiedy wchodzić, kiedy wychodzić.
Niestety, ludzie cały czas szukają Świętego Grala Forexu, a on po prostu nie istnieje!
Jedni to w końcu zrozumieją i wezmą się za prawdziwą naukę handlu,
inni niestety będą wiecznie błądzić i szukać sami nie wiedząc czego.
Żeby dać zadość wątkowi, załączam script, który rysuje linę Close świecy.
Wystarczy upuścić (Drag&Drop) script na danej świecy.
Najlepiej na świecy Trendowej.
W ten sposób uzyskujemy linię BO ceny, według której możemy podejmować proste decyzje.
Ależ, oczywiście, kto uwierzy, że to jest aż tak proste?
No i fotka, która to ilustruje, w załączniku.
Ja to ujmę inaczej.Dadas pisze:Dobrze powiedziane, chociaż ja bym to ujął inaczej.bbq pisze: opcja C/A - udzielić autorowi 90-cio dniowej darmowej pożyczki w formie 90-day trial, money back guaranted. Autor obróci Twoją kasą, a Ty zdążysz zrozumieć, że do niczego Ci się to nie przyda.
Każdy wskaźnik jest dobry o ile użytkownik wie i rozumie co się dzieje na wykresie.
Niby dlaczego w zdumienie, skoro dane do wskaźnika pochodzą z wykresu?bbq pisze:Ja to ujmę inaczej.Dadas pisze:Dobrze powiedziane, chociaż ja bym to ujął inaczej.bbq pisze: opcja C/A - udzielić autorowi 90-cio dniowej darmowej pożyczki w formie 90-day trial, money back guaranted. Autor obróci Twoją kasą, a Ty zdążysz zrozumieć, że do niczego Ci się to nie przyda.
Jeśli użytkownik wie i rozumie co się dzieje na wykresie, to już od dawna nie korzysta z "magicznych" wskazników.
Oczywiście pomińmy typowe wskaźniki jak spread, czas, kalkulatory- jednym słowem wskaźniki ułatwiające życie.
ps. pomińmy oczywiście tez grupę prawdziwych programistów.
Zobaczyć na własne oczy, że da się handlować tylko i wyłącznie w oparciu o wskaźniki bez wykresu, też potrafi wprawić w NIEZŁE zdumienie.
Pzdr.