http://forexclub.pl/download/wskazniki- ... rrelation/
Niestety nie używam Fibo, jakoś nigdy nikt mnie nie przekonał dlaczego akurat tu i tam a nie w innych miejscach zacząć/skończyć.cytrynek pisze: Niestety Fibo Piv nie zbyt dobrze według mnie wyznacza poziomy.
Oj Leszczu Leszczu nawet Ci się nie chce poszukać.leszczu pisze:Jeszcze jedna mała prośba Panowie - żeby wyświetlało prostokąty zamiast pełnych boxów. Dzięki wielkie.
bakubaq pisze:Oj Leszczu Leszczu nawet Ci się nie chce poszukać.leszczu pisze:Jeszcze jedna mała prośba Panowie - żeby wyświetlało prostokąty zamiast pełnych boxów. Dzięki wielkie.![]()
Pzdr.
Można jak najbardziej, żeby było śmieszniej ten, który ja wstawiłem jest modyfikacja tego, który Ty załączyłeś przez TRO.leszczu pisze:bakubaq pisze:Oj Leszczu Leszczu nawet Ci się nie chce poszukać.leszczu pisze:Jeszcze jedna mała prośba Panowie - żeby wyświetlało prostokąty zamiast pełnych boxów. Dzięki wielkie.![]()
Pzdr.
Chyba, ze w tym co wstawiłeś można to dorzucić.
I ja się dołączam do pytania. I żeby jeszcze pokazywał te szczyty i dołki przed ich wystąpieniem.mateusz1 pisze:Witam
Mam problem ze wskaźnikiem JJN-Bee. Mianowicie dobrze wskazuje sl i tp tylko ze nie mogę zmienić(jak byłby z góry zaprogramowany) okresu i rozszerzyć sl i tp.więc mam pytanie czy możecie mi udzielić wskazówek na ten temat jak to zmienić najbardziej zależy mi na okresie.
Przesłam wskaźnik .
Pozdrawiam
-- Dodano: 25 maja 2013, 13:15 --
Czy moze znacie wskaźnik który wspaniale pokazywał by szczyty i dołki.Zbyt późno otwieram pozycje
Pozdrawiam