Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Szukam wskaźnika, który rysuje linie trendu (również te przełamane) po fraktalach (może rysować po knotach, może rysować po OHLC).
Dzięki.
Dzięki.
Mam takie.leszczu pisze:Szukam wskaźnika, który rysuje linie trendu (również te przełamane) po fraktalach (może rysować po knotach, może rysować po OHLC).
Dzięki.
-- Dodano: czw 09-05-2013, 21:03 --
I jeszcze takie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
szukam wskaźnika:
ATR + MA z alarmem przecięcia i strzałkami.
pozdr.
dzięki
pozdr.
dzięki
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Podgląd na dowolny TF.belzebub pisze:Od jakiegoś czasu poszukuję wskaźnika i nie mogę go namierzyć. Wskaźnik rysuje świeczkę z prawej strony wykresu z wyższego interwału.
Opcja podglądu dwóch lub więcej TF`ów (screen H1 i M5 na M1)
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
- książe ciemności
- Gaduła
hej dodajcie ten wskaźnik jak się nazywa skąd pobrać
Moze któryś, parę w paczce do wyboru.książe ciemności pisze:hej dodajcie ten wskaźnik jak się nazywa skąd pobrać
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Darkey pisze:Witam,
poszukuję wskaźnika do sr jak na obrazku, może ktoś posiada bądź wie jak się nazywa.
Dzięki wielkie bakubaq za wrzucenie, dokładnie taki sam miałem wcześniej 
mimo że nazwa ta sama to jeden miał jakieś dodatki które mi przeszkadzały.

Tobie też dziękuję za odpowiedz, miałem te dwa wskaźniki ale ani jeden ani drugi nie pokazywał tylko 2 linii,kris007 pisze:Szukaj TRO_SR_RR lub TRO_SupResHHLL.Darkey pisze:Witam,
poszukuję wskaźnika do sr jak na obrazku, może ktoś posiada bądź wie jak się nazywa.
Pozdrawiam
mimo że nazwa ta sama to jeden miał jakieś dodatki które mi przeszkadzały.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
marek8 pisze:szukam wskaźnika:
pozdr.
dzięki

Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Mam prośbę o przerobienie poniższego wskaźnika ATR, tak by był wyświetlany bezpośrednio na wykresie w formie kanału (mniej więcej tak jak na screenie).
Coś podobnego do tego jak w tym linku, tylko w wersji MTF - np. kanał z ATR H4 na wykresie H1.
http://codebase.mql4.com/611
Fajni by było jakby, też ktoś dodał mnożnik (factor) tak jak ma ten wskaźnik powyżej.
EDIT
Dobra znalazłem - może się komuś przyda.
-- Dodano: sob 18-05-2013, 7:42 --
Sprawdziłem ten wskaźnik i jednak daje inne wskazania niż klasyczny ATR, także jeśli ktoś podjąłby się przeróbki to będę wdzięczny.
Coś podobnego do tego jak w tym linku, tylko w wersji MTF - np. kanał z ATR H4 na wykresie H1.
http://codebase.mql4.com/611
Fajni by było jakby, też ktoś dodał mnożnik (factor) tak jak ma ten wskaźnik powyżej.
EDIT
Dobra znalazłem - może się komuś przyda.
-- Dodano: sob 18-05-2013, 7:42 --
Sprawdziłem ten wskaźnik i jednak daje inne wskazania niż klasyczny ATR, także jeśli ktoś podjąłby się przeróbki to będę wdzięczny.