Każdy, kto posiada platformę MT4.forexkiller pisze:Witam czy posiada ktoś wskaźnik FibonacciPivots?
W narzędziach.
Nie wiem, po co tobie akurat pivoty z świecy D1, poprzedniej, akurat??
Każdy, kto posiada platformę MT4.forexkiller pisze:Witam czy posiada ktoś wskaźnik FibonacciPivots?
Np. z poprzedniej H4, albo H1, albo z dowolnej innej, z dowolnego Tfu.forexkiller pisze:fx-technik a jakie pivoty jesli nie z poprzedniej D1?
Czegoś, jednak nie zrozumiałeś...forexkiller pisze:fx-technik równie dobrze Twoją teorie można przypisać do innych mniejszych bądź większych interwałów, H4, H1 rynek też może mieć w dupie pivoty z tych TF.
To ty musisz znaleźć taki pivot (poziom), który rynek faktycznie respektuje.
Nie ma takiej opcji.marcin76 pisze:Witam mam pytanie czy ktoś by potrafił poprawić ten wskaźnik tak , aby po naciśnięciu na przycisk wchodził w zakładkę pary która już jest na dole uruchomiona .
Teraz otwiera w tym samym oknie i zakładce , wszystkie nanoszone zmiany zostają i to jest ok , ale chodzi o to jak jest umieszczony alert w strefie to nie daje sygnału bo zakładka z parą nie jest uruchomiana aktywna
czy ma ktoś taki alert w strefie ale w pliku mql4 ? mam w ex4 i tego nie da się edytować
dzięki pozdrawiam
fx-technik pisze:Nie ma takiej opcji.marcin76 pisze:Witam mam pytanie czy ktoś by potrafił poprawić ten wskaźnik tak , aby po naciśnięciu na przycisk wchodził w zakładkę pary która już jest na dole uruchomiona .
Teraz otwiera w tym samym oknie i zakładce , wszystkie nanoszone zmiany zostają i to jest ok , ale chodzi o to jak jest umieszczony alert w strefie to nie daje sygnału bo zakładka z parą nie jest uruchomiana aktywna
czy ma ktoś taki alert w strefie ale w pliku mql4 ? mam w ex4 i tego nie da się edytować
dzięki pozdrawiam
Ten indyk, jak nazwa wskazuje, zmienia instrument.
Nie może wskoczyć z jednej zakładki na drugą, czyli na wykres, na którym nie jest załadowany.
No da radę, ale to zdecydowanie za dużo roboty.marcin76 pisze:fx-technik pisze:Nie ma takiej opcji.marcin76 pisze:Witam mam pytanie czy ktoś by potrafił poprawić ten wskaźnik tak , aby po naciśnięciu na przycisk wchodził w zakładkę pary która już jest na dole uruchomiona .
dzięki pozdrawiam
Ten indyk, jak nazwa wskazuje, zmienia instrument.
Nie może wskoczyć z jednej zakładki na drugą, czyli na wykres, na którym nie jest załadowany.
Pewna możliwość jest bo to kiedyś zrobiłem na zasadzie jak w tym wskaźniku z adresu na tym forum
http://forex-nawigator.biz/forum/symbol ... 28456.html
ale tam trzeba był z palca wpisać w ustawieniach nazwy poszczególnych par walutowych czy innych instrumentów
i jak już one były wpisane to jak te same zakładki były uruchomione to spokojnie szło przechodzić między zakładkami na dole .
Natomiast w tym z automatu wczytuje pary z lewego okna i nie trzeba nic wpisywać .
Myślałem że ktoś bardziej obeznany da rade to tak zrobić
fx-technik pisze:marcin76 pisze:Witam serdecznie
Poszukuje wskaźnika Support Resistance Price Zones Indicator ale w Mql4 tak aby można było go edytować
ma ktoś może taki indicator taki jak np z tej strony https://www.fxtradingrevolution.com/sup ... tance.html