Ciekawe wskaźniki do MT4
- Boby_Fischer
- Gaduła
Moze to cie zadowoliBoby_Fischer pisze:Witam,
Potrzebuje wskaźnik, który będzie pokazywał lokalne dołki i szczyty. Czy takowy istnieje? Jeżeli istnieje to na pewno będzie repaintował Hm... jakieś propozycje? Może być coś na wzór semafora - jak Wam się podoba ten wskaźnik? Stosujecie go? I z jakim skutkiem?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Boby_Fischer
- Gaduła
STOP z ATR
Witam
Poszukuje EA stopa z arr
Poszukuje EA stopa z arr
- klonmarcin
- Maniak
witam, poszukuję skryptu, który po najechaniu myszką na daną świece pokazywałby mi ile ta świeca ma pips? bo tak normalne mt4 pokazuje mi wartość open, close, high, low, chodzi mi żeby pokazywało by mi ile jest pips od open do close.
Bardzo proszę o pomoc
Bardzo proszę o pomoc

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Nie potrzeba do tego skryptu ani wskaznika.klonmarcin pisze:witam, poszukuję skryptu, który po najechaniu myszką na daną świece pokazywałby mi ile ta świeca ma pips? bo tak normalne mt4 pokazuje mi wartość open, close, high, low, chodzi mi żeby pokazywało by mi ile jest pips od open do close.
Bardzo proszę o pomoc
Nacisnij srodkowy przycisk myszki (masz celownik), nastepnie kursorem najezdzasz na gorne ograniczenie swiecy, naciskasz lewy przycisk myszy i ciagniesz do dolnego ograniczenia swiecy

Podane tam wartosci to: ilosc swiec/ilosc pipsow/cena na ktorej jest kursor.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- klonmarcin
- Maniak
dzięki raposo 
człowiek się uczy całe życie

człowiek się uczy całe życie

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
No pain - No gain
tu masz taki moj prosty skrypcik ktory powyzej swiecy napisze ci jaka jest jej wielkosc w pips.klonmarcin pisze:witam, poszukuję skryptu, który po najechaniu myszką na daną świece pokazywałby mi ile ta świeca ma pips? bo tak normalne mt4 pokazuje mi wartość open, close, high, low, chodzi mi żeby pokazywało by mi ile jest pips od open do close.
Bardzo proszę o pomoc
parametry:
BarNo - ilosc swiec nad ktorymi chcemy wyswietlic info (wart. domyslna =6)
v_shift=0.005 - wysokosc info ponad swieca
pzdr,
coval
Juz raz prosilem o pomoc w sprawie nastepujacych wskaznikow. Nie udalo sie wiec ponawiam prosbe
NR4- narrow range. Dzienna swieczka, ktorej zakres pomiedzy L i H jest najmniejszy z 4 ostatnich dni. Byloby super gdyby nad dzienna swieczka NR4 pojawialaby sie kropka, strzalka lub cokolwiek innego.
IB - intaday bar. Dzienna swieczka w calosci miesci sie w swieczce z poprzedniego dnia. Czyli dzisiejsze L jest wyzsze od L z wczoraj, a dzisiajsze H jest nizsze od H wczorajszego.
HVI- historical volatility index. Wskaznik rozpropagowany przez Linde Raschke. Moze ktos ma wersje na MT4.
Pozdrawiam
NR4- narrow range. Dzienna swieczka, ktorej zakres pomiedzy L i H jest najmniejszy z 4 ostatnich dni. Byloby super gdyby nad dzienna swieczka NR4 pojawialaby sie kropka, strzalka lub cokolwiek innego.
IB - intaday bar. Dzienna swieczka w calosci miesci sie w swieczce z poprzedniego dnia. Czyli dzisiejsze L jest wyzsze od L z wczoraj, a dzisiajsze H jest nizsze od H wczorajszego.
HVI- historical volatility index. Wskaznik rozpropagowany przez Linde Raschke. Moze ktos ma wersje na MT4.
Pozdrawiam
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.