Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
horhe1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: horhe1984 »

Witam potrzebuje wskaznika Ultra Trend do przetestowania strategii , ktos juz potrzebowal tego wskaznika kilkanascie postów wczesniej ale jest tam zamieszczony Ultra trend fast z którego jak wrzuce do indycatorów EA nie moze skorzystac i pokazuje mi taki komunikat-2008.07.02 11:24:01 2008.05.23 16:26 Cannot open file 'C:\Program Files\MetaTrader 4\experts\indicators\ULTRA_TREND.ex4' on the EURUSD,M1 Indykator ten zamieszczony jest na stronie -http://www.forex-tsd.com/indicators-met ... -trend.htm
tylko ze tam nie mozna go pobrac

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Trzeba spakować do archiwum zip.

horhe1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzieki juz go pobralem z linka którego mi podales i dziala bo to jest wlasnie ten wskaznik :D

horhe1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Chcialbym przetestowac troche EA pobranych ze strony podanej wczesniej gdzie ktos zgromadzil chyba ze 100 EA ale mniejsza o to , interesuje mnie jak sprawdzic z jakiego wskaznika (wskazników) korzysta EA?Bo sa one podane bez informacji o tym z jakich wskazników korzystaja .Czy trzeba otworzyc go w Meta Edytorze i tam sprawdzic czy jest inny sposób?

Awatar użytkownika
luktom
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luktom »

Tylko poszukiwanie w źródle. Opcjonalnie odpalenie na testerze w trybie visual czasami pozawala na podejrzenia standardowych wskaźników (otwierają się one po zakończeniu testu pod wykresem ceny).

Dodano po 23 minutach:
NewTrader pisze:Fajny wskaźnik ,a jest mozliwośc zeby jeszcze wskaźnik liczył pipsy z wszystkich otwartych pozycji ?
Dodałem taką opcję (allSymbols ustaw na true).

Do pobrania z tego samego URLa co wcześniej:

http://luktom.biz/blog/entry/190/luktom-pipsometer

luka...18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luka...18 »

Witam,
Czy posiada ktos wskaznik ktory odrazu po zlozeniu zlecenia ustawiał by tp i sl samodzielnie i w ktorym mozna by bylo zmieniac parametry?

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

zrobili newsreadera /odpowiednik FF cal / z mozliwoscia ustawienia kolorow i pozycji na wykresie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ktos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ktos »

nasreddin dzięki za wstawienie nowszej wersji tego wskaźnika. poprzednia się skończyła, chyba na ff był wersja ale z tego co widziałem to v08 ale nie jestem tam zarejestrowany więc nie pobrałem jej...
mam nadzieję że ta będzie szybciej reagować na newsy...
ech...

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

luka...18 pisze:Witam,
Czy posiada ktos wskaznik ktory odrazu po zlozeniu zlecenia ustawiał by tp i sl samodzielnie i w ktorym mozna by bylo zmieniac parametry?

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

mt4 level stop reverse ktory niezle dziala na gb/j i gb/chf m5.

Zablokowany