Co grasz day czy long term ?madlady pisze:tp jak zwykle nie wiem
jak dla mnie moze byc 4500
Pamiętaj jak grasz sell to po lewej musisz widzieć wzrostowe świece z TF H1, H4madlady pisze:sell na 1,38226
stop loss na 3855
czemu tak nie wiem
tp nie wiem
już sama nie wiemSEROL666 pisze: Co grasz day czy long term ?
chyba tego nie rozumiem co napisałeś, czemu tak?SEROL666 pisze: Pamiętaj jak grasz sell to po lewej musisz widzieć wzrostowe świece z TF H1, H4
Grająmadlady pisze:czytając wszystkich dookoła mało kto gra long
Nic z tych rzeczymadlady pisze:chyba umysłem w ścianę stuknęłam
Z czasem się poprawia a myli się każdy tutaj i to światowa epidemia grypa FX przy właściwym zarządzaniu pozycją do ogarnięciamadlady pisze:ale precyzję mam do dupy
Bo krótko mówiąc większość chce sprzedać drogo kupić tanio w większości przypadków objawia się to wyhamowaniem wykresu najlepszy czas na podjęcie decyzjimadlady pisze:chyba tego nie rozumiem co napisałeś, czemu tak?
Wdaje mi się że grasz aby sie uczyć nie możesz się bać podejmować decyzjiskalpowałam ale raz mi wyszło fajnie a raz nie, i teraz się wszytskiego boję
Z początku każdy tak się czuje... tu nie ma głupich są tylko ci co nie podążyli za większością. Jeżeli chodzi o systemy to każdy z początku próbuje różnych rzeczy z różnym skutkiem to dość naturalne jak każdy system ma swoje słabe i mocne strony jeden dobrze działa w konsoli drugi w mocnym trendzie. Jak coś to pisz na priv albo GGmadlady pisze:usułuje na demo jakąs strategie zastosować ale na razie trawię info i nic nie czaję
panca eagle i auslanco chcę wdrożyć ale na razie za głupia jestem
Już pisałem Ci na priv. Ale do pewnych rzeczy trzeba czasu wysyscy zalecają 2-3 lata na demo ja powiem jak masz już system dograny to trzeba go i tak przećwiczyć. Weronika, która jak dobrze pamietam nie ma jej już a nami wykonała 5000 zagrań na swoim skalperskim systemie. Nie patrz na resztę większość na tym forum co jakiś czas otwiera nowe demo konto lub zasila real. Są kolesie co napisali książki i moczyli jeden jest dość popularny a w książce nic nie wspomina że 2 razy depo zerował... Więc głowa do górymadlady pisze:idotka idealna
nie wiem czy inni też tak mają że myślą że są wyjątkowi, zajebiści i mogą chodzić na skróty?