pierwszy będę się kajał i przepraszał. ale jeszcze nie teraz.
daromanchester pisze:To nie ta sama osoba.

to nie ten sam adres IP. chyba...
także zyczę z całego serca. powodzenia i pozdrawiam.daromanchester pisze:A madlady życzę powodzenia
wowKenia pisze:Tak pisze madlady:
całym świecie
ciekawe kiedy mnie znudzi"
jedyna (jak dla mnie) różnica to kropki i duża litera na początku zdania. Styl ten sam![]()
madlady co ty na to?
madlady pisze:wow
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=680Asia pisze:łał
To by oznaczało że blondynka się przefarbowałamadlady pisze:Asia postanowiła iść do fryzjera i jestem jej nowym wcieleniem
Zawsze możesz ją zapytać. Wasze dialogi byłyby z pewnością interesującemadlady pisze:nie wiem tylko co ona na to....
madlady pisze:zawód: kura domowa
Asia pisze:karmazyn nic mi nie mówi
kura karmazynowa to szybciej - bo ja wiejska jestem
madlady pisze: Brunetka na Forexie
Asia pisze:Brunetka na Forexie
Asia pisze:mohertrader
dokładnie - robot jest brunetem
Trudno zaprzeczyćmadlady pisze:granie na czuja jest bez sensu
Aby rozwiać wątpliwości proponuję abyś zamieściła swoje staty np. na myfxbook - wtedy wszystkim pokarzesz, że nie jesteś Asią... bądź jesteś...bigben pisze:Trudno zaprzeczyć
kinder26 pisze:Czytam ten wątek od jakiegoś czasu i myślę że Asi przydała by się jakaś dłuższa przerwa może by to odświeżyło i zmieniło jej spojrzenie na forex.
A poza tym ten prawie -1000% jest trochę dołujący.
Moze tak ...przerwa ... potem nowe konto i gra "od zera"??
Ok nie bedę dociekał, ma prawo do nowego wcielenia, nie przeszkodza mi, że zrobiła to w taki sposób. Tylko Asia niech bedzie konsekwentna bo dostanie 3 ostrzeżenie za multikonto i bana. dla mnie finito.kinder26 pisze:chłopakom tak zapadła w pamięć Asia że wszędzie ją widzą ... a nawet jeśli madlady to Asia to po co tego dociekać ...
taki mam plan tylko jeszcze nie wiem jakklonmarcin pisze:Aby rozwiać wątpliwości proponuję abyś zamieściła swoje staty np. na myfxbook - wtedy wszystkim pokarzesz, że nie jesteś Asią... bądź jesteś...bigben pisze:Trudno zaprzeczyć
Oj ty oj tymadlady pisze:może jestem Asią tylko o tym nie wiem...
Asia robiła jeden błąd - kupowała na górce, sprzedawała w dołku. Tego nie rób.madlady pisze:ale poczytam początek Asi żeby nie robić powtórki z rozrywki i może się uda