broker po esma
Re: broker po esma
założyłem demo na dukascopy bank ale nie moge zalogować się do jforex.
mam komunikat authentication failed (801) - kilka razy próbowałem.
ktoś, coś?
mam komunikat authentication failed (801) - kilka razy próbowałem.
ktoś, coś?
podrzuć screena. Może byc na PW żeby nie zaśmiecać wątku 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
dobra jest okej raposo.raposo pisze:podrzuć screena. Może byc na PW żeby nie zaśmiecać wątku
wpisałem hasło ręcznie - pomogło.
chyba nie trawi kopiowania.
-- 10 maja 2018, 18:37 --
troche to jforex muli.
-- 10 maja 2018, 19:08 --
rozumiem ze jak mam konto w mbanku to wpłaty/wypłaty idą szybciej ?
Raz jest tego samego dnia popołudniu jak wypłaciłeś rano, a innym razem czekasz ze 2-3 dni.d4mian7 pisze:rozumiem ze jak mam konto w mbanku to wpłaty/wypłaty idą szybciej ?
Tylko Dukascopy Europę ma konto w mBanku. Bank ma konto w... Dukascopy Bank
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
"Outgoing Transfers: 80zł" - przelew do innego Banku niż ich, trochę się cenią
"Bank Guarantee Fees: 1.25%/year" - czyli za tą gwarancję bankową (100 000 CHF) pobierają opłatę roczną?
"Bank Guarantee Fees: 1.25%/year" - czyli za tą gwarancję bankową (100 000 CHF) pobierają opłatę roczną?
No cóż, na CHF licząc dla Szwajcara to normalna cena...iaaf pisze:"Outgoing Transfers: 80zł" - przelew do innego Banku niż ich, trochę się cenią

Ale spokojnie, Dukascopy wprowadziło swoje płatności. Można wyrobić sobie kartę do konta i normalnie wypłacać.
Do poczytania:
https://www.dukascopy.bank/swiss/
Nie no, to byłaby przesadaiaaf pisze:"Bank Guarantee Fees: 1.25%/year" - czyli za tą gwarancję bankową (100 000 CHF) pobierają opłatę roczną?

To dotyczy rachunków, które będą prowadzone poprzez bank kustoszowy (dostępne powyżej 100 000 $). Przy takim rozwiązaniu nie wpłacasz kasy do Dukascopy, tylko np. trzymasz ją w Goldman Sachs na rachunku bankowym i rozliczana jest różnica. Opcja dla zamożnych, którzy wolą trzymać swój kapitał u zewnętrznego podmiotu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Panowie,
Proszę o poradę - czy nie lepiej założyć konto w Ducas aniżeli kopać się (i nie mieć pewności, że status się utrzyma) celem uzyskania status klienta profesjonalnego u obecnych brokerów.
W admiralu dowiedziałem się, ze w każdej chwili mogą żądać dokumentów potwierdzających stan rzeczy (ale jakich i kiedy nie chcą zdradzić).
Proszę o poradę - czy nie lepiej założyć konto w Ducas aniżeli kopać się (i nie mieć pewności, że status się utrzyma) celem uzyskania status klienta profesjonalnego u obecnych brokerów.
W admiralu dowiedziałem się, ze w każdej chwili mogą żądać dokumentów potwierdzających stan rzeczy (ale jakich i kiedy nie chcą zdradzić).
Sam musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie.
AM nie zdradza, bo sam specjalnie jeszcze nie wie jakie obowiązki zostaną na nich konkretnie nałożone...
Z tego co wiem część brokerów dopiero bada na jakich warunkach mogą wprowadzić "klienta profesjonalnego". Na pewno będzie niemałe zamieszanie jak tylko ESMA wejdzie w życie...
AM nie zdradza, bo sam specjalnie jeszcze nie wie jakie obowiązki zostaną na nich konkretnie nałożone...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Raposo, ja sie obawiam, że będzie taka sytuacja, że teraz CI dadzą status a potem zabiorą (bo coś tam, coś tam).raposo pisze:Sam musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie.
AM nie zdradza, bo sam specjalnie jeszcze nie wie jakie obowiązki zostaną na nich konkretnie nałożone...Z tego co wiem część brokerów dopiero bada na jakich warunkach mogą wprowadzić "klienta profesjonalnego". Na pewno będzie niemałe zamieszanie jak tylko ESMA wejdzie w życie...
Najgorzej, jak jeszcze zechcą zwrotu kasy którą ugrałeś na podwyższonym lewarze... (też się tego obawiam)