BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
7%
Poza paroma minusami są ok
6
22%
Przeciętny
7
26%
Mają wiele wad
5
19%
Stanowczo odradzam
7
26%
 
Liczba głosów: 27

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 611
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy » 12 lut 2017, 15:02

Ma ktoś problem z przełączaniem TF-ów na Bossie, po 4-5 krotnym kliknięciu dopiero wchodzi nowy.
Dziękuję i pozdrawiam.

brg
Gaduła
Gaduła
Posty: 210
Rejestracja: 06 lut 2007, 18:58
Kontakt:

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: brg » 12 lut 2017, 17:28

To jakiś bug w nowym release MT4 - wyłącz EA na wykresie i będzie hulać :)

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 611
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy » 12 lut 2017, 18:29

brg pisze:To jakiś bug w nowym release MT4 - wyłącz EA na wykresie i będzie hulać
Na stałe wyłączyć? - jest niezbędny.
Dziękuję i pozdrawiam.

brg
Gaduła
Gaduła
Posty: 210
Rejestracja: 06 lut 2007, 18:58
Kontakt:

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: brg » 12 lut 2017, 18:39

Dopóki nie naprawią tego, możesz na chwilę wyłączyć EA żeby zmienić TF a następnie włączyć EA znów. Możesz mieć też 2 wykresy - jeden do EA, drugi do zmiany TF. Trzeba niestety kombinować.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 611
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy » 12 lut 2017, 18:41

Radzę sobie 4-5 krotnym klikaniem :)
Dziękuję i pozdrawiam.

JAREK67
Maniak
Maniak
Posty: 2145
Rejestracja: 13 lip 2006, 11:21

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 » 12 lut 2017, 20:06

Wywal 1045 i wróć do 1031. Nie zezwalaj na aktualizację i czekaj aż Metaquotes poprawi bug.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 611
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy » 12 lut 2017, 20:46

JAREK67 pisze:Wywal 1045 i wróć do 1031. Nie zezwalaj na aktualizację i czekaj aż Metaquotes poprawi bug.
Hmm, katalogi trzeba kopiować :cry: , przerzucać profile szablony itd., robiłem tak raz i potem jakieś "aszybki" były, drobne ale były.
Trochę poczekam jeżeli się pogorszy tj. 4-5 cio klik nie zmieni interwału, wtedy tak zrobię.
Dziękuję i pozdrawiam.

JAREK67
Maniak
Maniak
Posty: 2145
Rejestracja: 13 lip 2006, 11:21

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 » 12 lut 2017, 21:20

Fx_boy pisze:
JAREK67 pisze:Wywal 1045 i wróć do 1031. Nie zezwalaj na aktualizację i czekaj aż Metaquotes poprawi bug.
Hmm, katalogi trzeba kopiować :cry: , przerzucać profile szablony itd., robiłem tak raz i potem jakieś "aszybki" były, drobne ale były.
Trochę poczekam jeżeli się pogorszy tj. 4-5 cio klik nie zmieni interwału, wtedy tak zrobię.
Wystarczy podmienić 1045 na 1031 w folderze, w którym masz plik "terminal.exe" W ustawieniach kontroli konta użytkownika (Windows) musisz ustawić najwyższy priorytet "powiadamiania o zmianach na komputerze". Potem odpalić MT4 i nie zezwolić na jego aktualizację. To wszystko.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 611
Rejestracja: 30 maja 2011, 08:31

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy » 13 lut 2017, 10:20

Nie mam 1045 w tym folderze :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziękuję i pozdrawiam.

brogal1
Bywalec
Bywalec
Posty: 9
Rejestracja: 18 sty 2017, 13:43

Re: BOSSAFX

Nieprzeczytany post autor: brogal1 » 16 lut 2017, 20:29

Sorry za dziecinne pyanie ale zakladajac, ze chce otworzyc pozycje sell na index np. S&P lub NDQ i trzymac ja wiele miesiecy, wiem, ze broker pobiera jednorazowa oplate za otwarcie i zamkniecie pozycji, ale czy oprocz tego juz nic nie pobiera, zadnego rollowania (poza rolowaniem co 3 miesiace), zadnych punktow swap itp? Moge sobie trzymac taka pozycje bez kosztow?

ODPOWIEDZ