Ponieważ wcześniej obiecałem, informuję że dziś rozpoczęliśmy cykl wysyłek książek Ashrafa Laidi wszystkim uczestnikom naszego konkursu. Cykl potrwa kilka dni roboczych. Książki będą wysyłane za pośrednictwem poczty na adresy korespondencyjne zdefiniowane w naszych systemach.
Przy okazji informuję, że istnieje jeszcze możliwość przystąpienia do konkursu (tylko do piątku 22:00) - jeśli nie w celu walki o nagrody (chociaż konkurs, szczególnie VIP zdecydowanie nie jest jeszcze rozstrzygnięty), to przynajmniej dla książki, która jest gwarantowana każdemu uczestnikowi. Zapraszam.
BossaFX - III edycja konkursu
Re: BossaFX - III edycja konkursu
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
że tak powiem.. WTF Filip3424.18%
2go listopada ma być MC ..ktoś się zgadza? Bo jak nie to nie wszystko tu jest mi jasne..
2go listopada ma być MC ..ktoś się zgadza? Bo jak nie to nie wszystko tu jest mi jasne..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Filip zawstydził główną nagrodę Bossa 

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
- Gaduła
Filip po prostu chyba pobił już rekord świata na takich pieniądzach, tylko nie wiem co ci nie jest jasne?
-
- Gaduła
a kto to jest ten Filip ? i dlaczego nie liczą go do rankingu ?
http://www.youtube.com/watch?v=pX7iH5iGFHY
Wywiad z Filipem Teraz rozumiem dlaczego nie pokazuje twarzy.
-- Dodano: czw 01-11-2012, 22:37 --

Wywiad z Filipem Teraz rozumiem dlaczego nie pokazuje twarzy.

-- Dodano: czw 01-11-2012, 22:37 --
Ciekawa Teoriareptile pisze: 2go listopada ma być MC ..ktoś się zgadza? Bo jak nie to nie wszystko tu jest mi jasne..

bardzo dobre pytania.imperator_wszechswiata pisze:a kto to jest ten Filip ? i dlaczego nie liczą go do rankingu ?
skad oni wogole wzieli tego Filipa?
zglosil sie i powiedzial ze nie chce nagrody, nie chce slawy, tak z nudow sobie wystartuje w kunkursie poza rankingiem i jak wygra jakas gotowke to odda na biedne dzieci?
gdybym ja tak sie zglosil to pewnie pognaliby mnie w diably i powiedzieli zebym wystartowal w normalnym konkursie za swoja gotowke, wiec kim jest ten tajemniczy Filip?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
http://www.forex.bossafx.pl/mistrzowie-rynku.htmlW tegorocznej edycji Forex BossaFX mamy novum – do udziału zaprosiliśmy praktyków z imponującym track record inwestycyjnym.
Wezmą udział w klasyfikacji VIP, z portfelem startowym 10 000 PLN, jako punkt odniesienia dla pozostałych uczestników, na bieżąco komentując swoje inwestycje.
Mistrzowie, by nie gasić ducha rywalizacji, zdecydowali że nie walczą o nagrody, nie będą w klasyfikacji, będą jednak komentować swoje ruchy inwestycyjne, zdradzając tajniki.
Podgląd ich działań to szansa na pełniejsze zrozumienie tego co się na rynku dzieje, poznanie motywów działania i wgląd w różne strategie. Liczymy na to że Mistrzowie zademonstrują zróżnicowane podejście inwestycyjne – różne na poziomie rynków, akceptowanego poziomu ryzyka czy wielkości ekspozycji. Warto inspirować się najlepszymi.
W gronie mistrzów mamy:
- przedstawicieli partnera gry - Gazety Giełdy Parkiet, zespół w składzie pp. Tomasz Hońdo, Tomasz Goss-Strzelecki i Piotr Zając, dziennikarze i analitycy znani z łam gazety
- p. Marka Szczotkę - zwycięzcę Forex BossaFX edycja 2011
- p. Filipa - inwestora ze stopą zwrotu 3000% w skali 2 miesięcy 2012 roku
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
daromanchester p. Filip inwestuje od roku czasu na FX (z wywiadu na youtube), pewnego razu udalo mu sie zrobic 3000% w ciagu 2 miesiecy. Czy to juz powod zeby nie brac udzialu w normalnym konkursie tylko podgrzewac tlumy od zaplecza?
pamietacie uzytkownika snajperrr9? jego tez by nie przyjeli do konkursu bo mial strzal na + kilka tys%
moze p. Filip to pracownik jakiejs instytucji i dlatego nie moze startowac w normalnym rankingu?
pamietacie uzytkownika snajperrr9? jego tez by nie przyjeli do konkursu bo mial strzal na + kilka tys%
moze p. Filip to pracownik jakiejs instytucji i dlatego nie moze startowac w normalnym rankingu?