BO & FBO
Re: BO & FBO
Witam, ja dzisiaj zagrałem coś takiego i tak naprawdę zcykałem z BE i przestawiłem zbyt wysoko ,ale jak to mowię lepsze pipsy w garści niż wróbel itd...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim marzeniem Australia....
A co myślicie o tym ,tylko ta godzina tu i teraz?
EJek nie potwierdził się więc spoko ,zagrałem AU,zobaczymy co dalej . 

Mi walnelo w SL na gbpjpy. Niestety z mojej winy bo mialem sygnaly zeby z tego uciec. Tak wiec zaczalem tydzien od straty. Dzisiaj zrobili kolejne fbo na kilku parach z jenem wiec mozliwe, ze bede probowal jeszcze raz. Wszedlem niedawno w S na gbpnzd. Cena zatrzymala sie idealnie na 50% calego spadku na D1 oraz na nie testowanej ZL H4 1.9755. Zaraz potem zrobili fbo, widac na H1. Chyba wyglada dobrze?
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Szkoda że tylko tyle , co pocieszające że R;R 1:4 

Z moich takich krótkich analiz wynikałoby że dzisiaj jen może być bardzo silny. Narazie obserwuję.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
AF czy AT? Ja się czaje na gbpjpy.czerwinek pisze:Z moich takich krótkich analiz wynikałoby że dzisiaj jen może być bardzo silny. Narazie obserwuję.
Jednak nici jak narazie z tego. Aktualnie jeszcze złoto obserwuje fajne miejsce na longa albo teraz albo jeszcze dojdą do ZL niżej i możliwość naprawde na konkretny ruch się załapać.
Na jakim poziomie ta ZL? Właśnie wszedłem w longa po pinie na H1. Zastanawiam się też na nzdusd S.czerwinek pisze:Jednak nici jak narazie z tego. Aktualnie jeszcze złoto obserwuje fajne miejsce na longa albo teraz albo jeszcze dojdą do ZL niżej i możliwość naprawde na konkretny ruch się załapać.
Chodziło mi o tę ZL.