Widzę że temat unika śmiercią naturalną

Ale rynek cały czas to samo robi.
Jeszcze raz chciałem wam pokazać jak to pięknie widać wszystko. Moja gra też już trochę się zmieniła ale dotyczy to przede wszystkiem szczegółów. jednak jak spoglądamy na rynek ogólnie zasady dla mnie są takie samo. Ostatnio cały czas skupiałem się na edku a inne party troszkę mniej, ale taka wydaje mi się perełka na aud/jpy się trafiła.
u góry z tamtego tygodnia solidne BO (nie wiem czemu od poniedziałku nie grałem longów na tej parze wszystko wydawało się idealnie), na dole zrobili w pn FBO i potem jest trendzik który super widać, było kilka miejsc gdzie można było dołozyć. Ale tutaj jest to co kiedyś pisał Madin, czyli staramy się w longi wejść jak najniżej, czyli robili to czyli góra dół góra dół itd, robiac przy tym loklane FBO i doszli w końcu do BO, ja dzisiaj spróbowałem wejść w Sell z TP poniżej minimów ostatnich a co z tego będzei nie wiem. Ważne że SL wąski a TP widzę daleko, natomiast dzisiaj wieczorem wazne dane więc może różnie być. Ale takie zachowanie rynku dla mnie jest ogólnie idealne i to na czym się ostatni skupiam. Moje wejście było podtykowane tym, że na BO z D1 zrobili FBO czyli jakby ten mini trend został skończony i dalsza jazda w dół. Narazie wyglada obiecująco a co tego będzie zobaczymy.
EDIT: myślę że skalpelom już by taki zysk starczył ok. 80 pipek. Tak swoją droga na tym zrzucie nie widac wielu aspektów ale kto może niech sobie na różnych interwałach prześledzi tę sytuację, takie zadanie domowe

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.