Ja mysle, ze wielkim błędem na tym forum są moderatorzy - da się coś z tym zrobic? Dostałem ostrzezenie za zasmiecanie forum? Kpina. Składam odwoładnie od tej niesłusznej decyzji i składam najszczersze wyrazy współczucia dla zakrzywionej rzeczywistosci którą tworzycie.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2011, 09:56 przez Indywidualny_inwestor, łącznie zmieniany 1 raz.
To było zwyczajne porównanie, miało sens i zdecydowanie nie naruszało zadnego regulaminu! Odwołuję się od decyzji moderatora. Jeżeli przyznajcie niesłusznie ostrzezenia to sam nie wiem co o tym myslec - prywatne forum pasjonatów z ostrzezeniami zaq byle co o!
Dodano po 9 minutach:
I teraz nagle dostałem ostrzezenie za multikonto która zgłosiłem? http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... &start=120
2 niesłuszne ostrzezenia w ciągu minuty - to forum naprawde ma niesamowitych moderatorów. Macie kompleksy czy jak?
I proszę o usunięcie drugiego ostrzezenia równiez bo nie podlega zadnemu z pkt regulaminu a jedynie to Twoja indywidualna sugestia jest w tym ostrzezeniu. Dla mnie to osobiscie bardzo śmieszne. Bądz profesjonalnym moderatorem i przynaj się do dwóch błędów. Dziękuję i pozdrawiam.
Na takim powaznym forum roi się od idiotycznego spamu który pociąga za sobą szczere, uprzejme sugestie - nic więcej. Może tym powinnienes się zająć? Warto się nad tym zastanwic, to wkoncu powazne forum pasjonatów inwestycyjnych.