Błędy forum ?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Indywidualny_inwestor procedura zgłoszonych multikont działa trochę inaczej.
Właśnie przez takich ludzi jak Ty musimy powiększać regulamin i dodawać jakieś zapisy żeby było dosłownie.
"Multikonta zgłoszone" są przewidziane dla ludzi którzy tego potrzebują.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=16107
W Twoim przypadku wytłumaczenie że nie pamiętasz emaila i hasła są wręcz idiotyczne.
Twoje poprzednie konto:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... ew&u=11182
Po pierwsze mogę Ci podać email na którym masz zarejestrowane poprzednie konto.
I wtedy używasz opcji przypominania hasła.
A dla mnie sprawa wygląda inaczej prawdę rzecz biorąc.
Miałeś stare konto z 2 warnami i banem (z tego co pamiętam bardzo słusznym) i myślisz że wyrolujesz administracje ściemą o zapomnianym haśle i emailu.
Ja w każdym bądź razie wnioskuję o warna za multikonto bo w żaden sposób nie kwalifikujesz się do tego.
A taki warn jest tylko informacją dla innych userów z kim mają do czynienia.
Wkurza mnie takie prostackie cwaniactwo gdyż cierpią przez to inni użytkownicy gdyż regulamin mógłby się zawierać w 3 punktach i by było dobrze.
A tak to następny sobie wymyślił jak tu obejść stare warny zgłaszając multi.
Właśnie przez takich ludzi jak Ty musimy powiększać regulamin i dodawać jakieś zapisy żeby było dosłownie.
"Multikonta zgłoszone" są przewidziane dla ludzi którzy tego potrzebują.
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=16107
W Twoim przypadku wytłumaczenie że nie pamiętasz emaila i hasła są wręcz idiotyczne.
Twoje poprzednie konto:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... ew&u=11182
Po pierwsze mogę Ci podać email na którym masz zarejestrowane poprzednie konto.
I wtedy używasz opcji przypominania hasła.
A dla mnie sprawa wygląda inaczej prawdę rzecz biorąc.
Miałeś stare konto z 2 warnami i banem (z tego co pamiętam bardzo słusznym) i myślisz że wyrolujesz administracje ściemą o zapomnianym haśle i emailu.
Ja w każdym bądź razie wnioskuję o warna za multikonto bo w żaden sposób nie kwalifikujesz się do tego.
A taki warn jest tylko informacją dla innych userów z kim mają do czynienia.
Wkurza mnie takie prostackie cwaniactwo gdyż cierpią przez to inni użytkownicy gdyż regulamin mógłby się zawierać w 3 punktach i by było dobrze.
A tak to następny sobie wymyślił jak tu obejść stare warny zgłaszając multi.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
-
- Bywalec
Znajomosc wszystkich forumowych procedur i zasad doprowadziłaby mnie chyba do obłędu który u Was można juz zaobserowac - dlatego zgłosiłem mulitikonto w prosty sposob.Brak mi czasu na zawiłe procedury na forum - w zyciu jest ich wystarczająco dużo. Na poprzednim koncie równiez zostałem niesłusznie oskarzony. Już wiele było tematów o tym, ze panuje cenzura, niektórzy mają przywileje i mogą pisac na powaznym forum idiotyczne wiadomosci tylko dlatego, ze zapomnieli wziąć rano leków? Doceniam uzytkowników którzy mają duzy wkład w to forum - w to co czytam. Gardze bo nie rozumiem zawistnych, zakompleksionych typów potrafiących sprzeczac się w kółko o to który system działa, obrazając się przy tym i wyciągając publicznie najgłębsze brudy - i jak Oni to robią, ze nadal mają o sobie tak wysokie mniemanie? Obiektywnie patrząc na to wszystko cicnie się na usta tylko jedno słowo 
Nadal czerpie wiedze z tego forum która pomaga mi podejmowac trafne inwestycje. Jednakze kiedy natykam się na idiotyczny spam moją naturalną reakcją był post w podobnym tego typu klimacie i zironizowanie debila który zakrzywia rzeczywitosc tym, ze nie ma co zrobic ze sobą. Za to nie powinno byc warnów, to się czyta - (co czytasz, po częsci tak myślisz - złota myśl
) Wiem, ze zakrzywionej rzeczywistosci niektórych zmienic się nie da dlatego teraz precyzyjnie filtruje to co czytam. Wesołych świat 

Nadal czerpie wiedze z tego forum która pomaga mi podejmowac trafne inwestycje. Jednakze kiedy natykam się na idiotyczny spam moją naturalną reakcją był post w podobnym tego typu klimacie i zironizowanie debila który zakrzywia rzeczywitosc tym, ze nie ma co zrobic ze sobą. Za to nie powinno byc warnów, to się czyta - (co czytasz, po częsci tak myślisz - złota myśl

Zniknął watek
woodie's cci system - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad
z działu Forex - systemy i strategie
To znaczy jest pod linkiem
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
ale gdzie jest tego nie wie nikt
Proszę o przywrócenie wątku na swoje miejsce
woodie's cci system - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad
z działu Forex - systemy i strategie
To znaczy jest pod linkiem
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
ale gdzie jest tego nie wie nikt

Proszę o przywrócenie wątku na swoje miejsce

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Teraz woodie będzie tylko dla wtajemniczonych 
Woodie - Widmo edition.
A tak na serio to dziwna sprawa.
Przerzuciłem temat do innych działów i z powrotem mając nadzieję że coś się odświeży a tu dalej zachowuje się jak by go nie było.
Cała nadzieja w adminie, chociaż tak jest ciekawiej.

Woodie - Widmo edition.
A tak na serio to dziwna sprawa.
Przerzuciłem temat do innych działów i z powrotem mając nadzieję że coś się odświeży a tu dalej zachowuje się jak by go nie było.
Cała nadzieja w adminie, chociaż tak jest ciekawiej.

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Cyb taaa. Tylko znajdź go wchodząc w dział strategie a nie przez powyższy link.
Ale zgadzam się, można by tak zostawić. Nabrałby większej tajemniczości.
Dodano po 4 minutach:
Właśnie dopisałem post do tego wątku. (czas UK)
Na stronie głównej pokazuje że jest.
Ale jak już wejdziesz do działu strategii to na darmo go szukać.
Ale zgadzam się, można by tak zostawić. Nabrałby większej tajemniczości.

Dodano po 4 minutach:
Właśnie dopisałem post do tego wątku. (czas UK)
Na stronie głównej pokazuje że jest.
Ale jak już wejdziesz do działu strategii to na darmo go szukać.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2011, 23:40 przez daromanchester, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie jest wątek USD/PLN w dziale Prognozy, komentarze, analizy 
Ktoś dmuchnął bazę z dolarem
Nie dziwota podobno ma rosnąć

Ktoś dmuchnął bazę z dolarem

Nie dziwota podobno ma rosnąć

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.