Ja dziś otrzymałem od nich wypłatę na 2,1 tys € i mój znajomy 5 tys. €. Rzeczywiście na początku trochę się obawiałem w związku z ta sytuacją, ale suma sumarum wypłacili, więc nie jest źle. W porównaniu z Ironem niebo, a ziemia.
Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj ze zrozumieniem post.Marcellus pisze:Przemeg Ty tak naprawdę, że chciałeś bonus wypłacić w wysokości 50$, czy żartujesz?
Ja dziś otrzymałem od nich wypłatę na 2,1 tys € i mój znajomy 5 tys. €. Rzeczywiście na początku trochę się obawiałem w związku z ta sytuacją, ale suma sumarum wypłacili, więc nie jest źle. W porównaniu z Ironem niebo, a ziemia.
Po co tworzyć nowy nick, dość kontrowersyjny w zaistniałych okolicznościch. Rozumiem, że przypadkiem surfowałeś po internecie i akurat wpadłeś na to forum. Mało tego grasz u tego broka i akurat wypłacałeś pieniądze.Niezły zbieg okolicznościMarcellus pisze:Przemeg Ty tak naprawdę, że chciałeś bonus wypłacić w wysokości 50$, czy żartujesz?
no to wskazuje że mamy Iron bis , pierwszy naganiacz się pojawił. Teraz w/g szablonu to powinien się pojawić ktoś z zawrotna ilością postów np całe 5 i wkleić prymitywnie przerobiony skan wypłatyMarcellus pisze:Przemeg Ty tak naprawdę, że chciałeś bonus wypłacić w wysokości 50$, czy żartujesz?
AMENuciekinier pisze: Mam nadzieję że ludzie tym razem wyciągną właściwe wnioski co do cypryjskich broków
przemeg pisze:Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj ze zrozumieniem post.Marcellus pisze:Przemeg Ty tak naprawdę, że chciałeś bonus wypłacić w wysokości 50$, czy żartujesz?
Dwa jeżeli nie jesteś naganiaczem tego krzaka, załącz screen wypłaty.
monikaforexpolska pisze:Po co tworzyć nowy nick, dość kontrowersyjny w zaistniałych okolicznościch. Rozumiem, że przypadkiem surfowałeś po internecie i akurat wpadłeś na to forum. Mało tego grasz u tego broka i akurat wypłacałeś pieniądze.Niezły zbieg okolicznościMarcellus pisze:Przemeg Ty tak naprawdę, że chciałeś bonus wypłacić w wysokości 50$, czy żartujesz?
uciekinier pisze:no to wskazuje że mamy Iron bis , pierwszy naganiacz się pojawił. Teraz w/g szablonu to powinien się pojawić ktoś z zawrotna ilością postów np całe 5 i wkleić prymitywnie przerobiony skan wypłatyMarcellus pisze:Przemeg Ty tak naprawdę, że chciałeś bonus wypłacić w wysokości 50$, czy żartujesz?
Ja dziś otrzymałem od nich wypłatę na 2,1 tys € i mój znajomy 5 tys. €. Rzeczywiście na początku trochę się obawiałem w związku z ta sytuacją, ale suma sumarum wypłacili, więc nie jest źle. W porównaniu z Ironem niebo, a ziemia.następnie z agresją lub oburzeniem zareagować na uwagi krytyczne.
Mam nadzieję że ludzie tym razem wyciągną właściwe wnioski co do cypryjskich broków
To jest duza przesada. Znam co najmniej 5 uczciwych, godnych polecenia brokerow z Cypru. Nie ma znaczenia gdzie jest brok zarejestrowany tylko jak funkcjonuje. Zazwyczaj problemy zaczynaja sie przez naduzycie bonusow do depozytu. Wniosek - omijac brokerow z bonusamiuciekinier pisze: Mam nadzieję że ludzie tym razem wyciągną właściwe wnioski co do cypryjskich broków