Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Wpłacałem kartą - pieniądze miałem za 3 minuty.
Swap - mnie nie dotyczy, a nawet gdyby to 0,05 / 0,08 p na EU mi nie robi różnicy.
Spread - Średnio wychodzi mi 0,2-0,3 p
Dalej chcesz mi wmawiać że mam gorsze warunki lub że coś gdzieś mi zjada ?
Swap - mnie nie dotyczy, a nawet gdyby to 0,05 / 0,08 p na EU mi nie robi różnicy.
Spread - Średnio wychodzi mi 0,2-0,3 p
Dalej chcesz mi wmawiać że mam gorsze warunki lub że coś gdzieś mi zjada ?
Jestem jedną z osób, które nie były do końca zadowolone ze swojego bukmachera i szukały jakiejś alternatywy wartej przenosin. Osobiście szukałem ECN-STP-CCCP-DDR, ponieważ chcę mieć realizację "rynkową" (cokolwiek to oznacza). Nawet jeśli warunki będą gorsze, cena miała być niezależna od mojego krupiera - kluczowa sprawa, nie sądzisz? Szybkość realizacji zlecenia również jest dla mnie miłym urozmaiceniem. To prawda, że konkurencja jest mocna i na pewno najwięksi ze spreadem nadążają. Dla mnie jednak przesiadka była jak z poloneza do mercedesa i tym uzasadniam osobisty zachwyt.
Wpłata zajęła mi łącznie 30 minut.
10 min z banku na skrill
20 min zaksięgowanie ze skrill u Armady. Szybciej to chyba tylko SMSem by było
Ale naprawdę, powiedz proszę, jak broker może oferować warunki lepsze niż rynkowe. Toż dokładałby z własnej kieszeni. No chyba że ma więcej/lepszych/innych dostawców albo jeszcze nie wpisał Cię na swoją listę "niewygodnych klientów".
Albo odbije sobie gdzie indziej.
Osobiście cały czas porównuję do mojego poprzedniego broka i pary FX oraz kwotowania srebra i złota u Armady, biją mojego MM na głowę.
PS. Cyb, też ostatnio minąłem SL o 0,1 p.
Wpłata zajęła mi łącznie 30 minut.
10 min z banku na skrill
20 min zaksięgowanie ze skrill u Armady. Szybciej to chyba tylko SMSem by było

U MM tez mi się rozjeżdżał spread w nocy. Czasem też rozjeżdżał się w dzień.Podsumowując całą transakcje może się okazać, że ta różnica w prowizji została zjedzona swapem i spreadem.
Ale naprawdę, powiedz proszę, jak broker może oferować warunki lepsze niż rynkowe. Toż dokładałby z własnej kieszeni. No chyba że ma więcej/lepszych/innych dostawców albo jeszcze nie wpisał Cię na swoją listę "niewygodnych klientów".
Albo odbije sobie gdzie indziej.
Osobiście cały czas porównuję do mojego poprzedniego broka i pary FX oraz kwotowania srebra i złota u Armady, biją mojego MM na głowę.
PS. Cyb, też ostatnio minąłem SL o 0,1 p.

Dla mnie normalny kontakt; rozmawia z Tobą zwykły człowiek, a nie nadęty osioł.andrzej-sk pisze:Nie rozumiem dlaczego pchacie się do tego broka.Jaka to niby nowa jakość na rynku? co w nim jest takiego rewelacyjnego?
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
@Cyb
Tak w pełni nie masz racji. Ostatnio akurat byłem zmuszony posiedzieć w nocy przy kompie bo byłem zawalony robotą i oczywiście pomyślałem aby przy okazji poklikać na forexie i niestety andrzej-sk ma rację, że Armada w nocy ma kiepskie spready. Już po 21-22 na moich ulubionych parach egzotycznych (czyli z lirą, złotówką itp.) spread zaczyna mocno się rozszerzać. Porównałem to od razu z Noble MT5 i z przykrością stwierdziłem, że Noble ma znacznie lepsze spready. W przypadku Usd/Try w Armadzie był już spread 30 pipsów, a w Noble ... 5 .
Jasne, że nocą zazwyczaj śpię, ale Armada powinna poprawić spready w godzinach wieczornych bo na lirze i złotówce spread zaczyna się mocno rozjeżdżać już po godzinie 19. Nocą pal sześć, ale do tej 22 zwykle gram i nieraz potrzebuję zamknąć pozycje w okolicach 21 .
Tak w pełni nie masz racji. Ostatnio akurat byłem zmuszony posiedzieć w nocy przy kompie bo byłem zawalony robotą i oczywiście pomyślałem aby przy okazji poklikać na forexie i niestety andrzej-sk ma rację, że Armada w nocy ma kiepskie spready. Już po 21-22 na moich ulubionych parach egzotycznych (czyli z lirą, złotówką itp.) spread zaczyna mocno się rozszerzać. Porównałem to od razu z Noble MT5 i z przykrością stwierdziłem, że Noble ma znacznie lepsze spready. W przypadku Usd/Try w Armadzie był już spread 30 pipsów, a w Noble ... 5 .
Jasne, że nocą zazwyczaj śpię, ale Armada powinna poprawić spready w godzinach wieczornych bo na lirze i złotówce spread zaczyna się mocno rozjeżdżać już po godzinie 19. Nocą pal sześć, ale do tej 22 zwykle gram i nieraz potrzebuję zamknąć pozycje w okolicach 21 .
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Nigdzie nie twierdziłem że jest inaczej. Opisałem tylko że dla mnie różnica jest kolosalna. I myślę ze ciężko będzie armadzie coś zmienić, bo to LMAX oferuje takie a nie inne warunki. Zwiększy się płynność, zmaleją pewnie spready...
ja zauważyłem regularne zjawisko większego spreadu w godzinach 23:00 - 01:00, czyli do otwarcia Tokio (jest to zupełnie zrozumiałe); potem spready są znów b. małe, przy czym chodzi mi o główne pary/crossy skalperskie...
Bork, bork, bork! Swedish Chef
Czy to tylko mi pogorszył się czas realizacji zleceń, który był poniżej 1 sec.. A teraz to ze 3. A spready pogorszają się odrobinę wcześniej niż o 23:00. W środę o 22:45 miałem do 7 pipsów spreadu na kangurze.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
paparapa - prosimy o przesłanie logow z transakcji, których egzekucja trwała wolniej na adres pomoc@armadamarkets.pl - przekażemy do działu technicznego. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, więc zaraz zbadamy co jest nie tak.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- denaturaton
- Stały bywalec
Witam.
Moje zdanie może nie jest jakieś miarodajne, ponieważ Armada to moje pierwsze konto real.
Jednak przerobiłem wiele wiele demek.
Z Armady jestem zachwycony. Egzekucja zleceń, spredy. One clicker (aczkolwiek czasami używam lvoe, to tak z przyzwyczajenia)
Kontakt rewelacja, jak wyżej było napisane, normalny człowiek a nie formalista.
Wpłata kartą dosłownie chwilka, przelew moneybookers również szybko.
Gdyby nie to że cyferki odzwierciedlają realny grosz, to jakość gry jak na demo
płynnie i bez niespodzianek.
Pozdrawiam i tak trzymać panowie z Armady.
Moje zdanie może nie jest jakieś miarodajne, ponieważ Armada to moje pierwsze konto real.
Jednak przerobiłem wiele wiele demek.
Z Armady jestem zachwycony. Egzekucja zleceń, spredy. One clicker (aczkolwiek czasami używam lvoe, to tak z przyzwyczajenia)
Kontakt rewelacja, jak wyżej było napisane, normalny człowiek a nie formalista.
Wpłata kartą dosłownie chwilka, przelew moneybookers również szybko.
Gdyby nie to że cyferki odzwierciedlają realny grosz, to jakość gry jak na demo

Pozdrawiam i tak trzymać panowie z Armady.
macie juz konto w PLN?