Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
GMT+2. Wcześniej przez 2 tygodnie był taki ustawiony na demie - o tym też informowaliśmy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ma ktoś "brak połączenia" czy mi się coś zepsuło?
U mnie działa - demo i real.Midas pisze:Ma ktoś "brak połączenia" czy mi się coś zepsuło?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Po ostatnich zmianach na Armadzie nie widzę plików offline (zainstalowałem platformę od zera).
Te pliki były wykorzystywane do jednej ze strategii na rb.
W załączeniu zrzut ustawień w opcjach.
Proszę o wskazówki.
Pozdr. Gość123
Po ostatnich zmianach na Armadzie nie widzę plików offline (zainstalowałem platformę od zera).
Te pliki były wykorzystywane do jednej ze strategii na rb.
W załączeniu zrzut ustawień w opcjach.
Proszę o wskazówki.
Pozdr. Gość123
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To nie zmiany w Armadzie, a zmiany w terminalu MT4. Poczytaj sobie o tym na forum metaquotes lub tutaj (zmiany weszły w wersji 574 i wyżej). Zupełnie gdzie indziej przechowywane są pliki, zupełnie inaczej generuje się wykresy offline, niektóre EA, wskaźniki oraz skrypty trzeba poprawić aby były kompatybilne z nową wersją mql.
Po tej zmianie platformy mam ogromne problemy z OCT. Zmiana TF i przełączanie okien bardzo często zamykają mi MT. Sprawdzone na 3 różnych komputerach. Muszę się chyba zacząć męczyć bez OCT (bardzo do niego przywykłem), chyba, że możecie zaproponować jakąś altenatywę.
Korzystasz z najnowszej wersji OCT? Była niedawno wrzucana na stronę.
http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Zainstalowałem tą wersję. Teraz nie wywala ale próba puszczenia jakiegokolwiek zlecenia powoduje wyszarzenie okienka i dalej nic. W sumie teraz jest gorzej, bo obraz zasłania mi coś co nie chce działać. Wieczorem sprawdzę na drugim komputerze.raposo pisze:Korzystasz z najnowszej wersji OCT? Była niedawno wrzucana na stronę.
Jako IB dostajesz link do rejestracji i nie masz wglądu w to kto jest Twoim klientem. Masz tylko numerek konta które wygenerowało prowizję... i to tyle.
No to się mylisz, bo IB nie wiedzą takich rzeczy. Właściwie to nic nie widzą, a już na pewno nie numer telefonu i nie przesyłają go KNFowi
.
-- śr 05-03-2014, 14:09 --

-- śr 05-03-2014, 14:09 --
Zazwyczaj nie widac nawet tego.Cyb pisze:Jako IB dostajesz link do rejestracji i nie masz wglądu w to kto jest Twoim klientem. Masz tylko numerek konta które wygenerowało prowizję... i to tyle.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu