Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Witam!
A może trochę z innej bajki. Czy koś z szanownych kolegów używa któregoś z wymienionych na poniższej stronie VPS'ów i któregoś z EA? Możecie się podzielić swoimi wrażeniami? Które rozwiązanie jest godne uwagi?
http://www.armadamarkets.pl/najbardziej ... omatyczne/
A może trochę z innej bajki. Czy koś z szanownych kolegów używa któregoś z wymienionych na poniższej stronie VPS'ów i któregoś z EA? Możecie się podzielić swoimi wrażeniami? Które rozwiązanie jest godne uwagi?
http://www.armadamarkets.pl/najbardziej ... omatyczne/
nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej, nigdy nie jest tak dobrze aby nie mogło być lepiej
Powinno. U mnie jak w poniedziałek odpaliłem MT4 Armady to zaktualizowało się automatycznie.DonForex:-) pisze:ja mam w armadzie 451... to nie powinno samo się zaktualizować?arsenio pisze:Na armadzie też już jest nowy build.
I odpowiadając arcio: nie znaczenia real czy demo, po prostu aktualizuje się platforma i na każdym koncie masz nowy build. Bynajmniej u mnie tak jest.
U mnie tez brak aktualizacji bulid 451
- DonForex:-)
- Gaduła
Odpaliłem jako Administrator i nic... dalej build 451
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
witam
... czy/kiedy na stronie Armady będzie info odnośnie "trader miesiąca" za miesiąc luty?
pozdrawiam
... czy/kiedy na stronie Armady będzie info odnośnie "trader miesiąca" za miesiąc luty?
pozdrawiam
Witam, od dwoch dni testuje konto real i zlecenia bardzo mulą, moze i nie ma rekwotów ale co z tego jak cena po prostu sie dluuugo laduje i zlecenie i tak jest po tej gorszej cenie.
Wy tez tak macie?
spready sa niesamowite ale ta egzekucja cos nie gra...
Wy tez tak macie?
Ja nie.overall pisze:Wy tez tak macie?
pzdr.
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
Raczej wszystko jest ok. Sprawdź swój ping do serwera może to coś właśnie z komunikacją między Tobą a platformą.overall pisze:Witam, od dwoch dni testuje konto real i zlecenia bardzo mulą, moze i nie ma rekwotów ale co z tego jak cena po prostu sie dluuugo laduje i zlecenie i tak jest po tej gorszej cenie.
Wy tez tak macie?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Teraz kilka zagran wieczorkiem weszlo szybko ale zmniejszylem wartość lota 50-krotnie a tak przeciez nie powinno byc bo czy 00,1 czy 0,50 powinny wlazic tak samo prędko !
a przeciez nie ma tu kosmicznych 50 lotow...
Testujemy dalej bo poki co nie widze alternatywy a spready jak juz wspomnialem są fenomenalne
i w koncu czuje ze mam przewagę nad rynkiem juz nie tylko dzieki systemowi.
pozdro

Testujemy dalej bo poki co nie widze alternatywy a spready jak juz wspomnialem są fenomenalne

pozdro
Witam
jak to jest z rekwotowaniem, podobno w Armadzie takie zjawisko nie istnieje? Używam na DEMO aplikacji OCT i tam bardzo często się zdarza że mimo kliknięcia w sell/buy trade nie wchodzi. Za to w zakładce STRATEGIE w terminalu mam często komunikaty tego typu:
2013.03.14 09:11:18 One Click Trader USDJPY.arm,M1: Error send requote 96.36800000 96.36900000 1
jak to jest z rekwotowaniem, podobno w Armadzie takie zjawisko nie istnieje? Używam na DEMO aplikacji OCT i tam bardzo często się zdarza że mimo kliknięcia w sell/buy trade nie wchodzi. Za to w zakładce STRATEGIE w terminalu mam często komunikaty tego typu:
2013.03.14 09:11:18 One Click Trader USDJPY.arm,M1: Error send requote 96.36800000 96.36900000 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej, nigdy nie jest tak dobrze aby nie mogło być lepiej