Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Panie Nowa Jakość Na Rynku mam prośbę.
Proszę o racjonalne wytłumaczenie zaistnaiłej sytuacji.
U najgorszych brokerów mi się to nie zdarzało.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

DonForex:-) pisze:Panie Nowa Jakość Na Rynku mam prośbę.
Proszę o racjonalne wytłumaczenie zaistnaiłej sytuacji.
U najgorszych brokerów mi się to nie zdarzało.
a co tu broker do rzeczy ma;)

otwierasz pozycję parę minut przed 14:30 w pierwszy piątek miesiąca na m1... nie ma się co dziwić
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

admkowal pisze:a co tu broker do rzeczy ma;)
ma... zlecenie powinno zostać zamknięte tak jak się to zdarzało u innych brokerów
admkowal pisze:otwierasz pozycję parę minut przed 14:30 w pierwszy piątek miesiąca na m1... nie ma się co dziwić
a co to ma do rzeczy? SL ustawiony jest moim zabezpieczeniem u danego brokera, które nie zadziałało

i skąd wiesz czy otwierałem na m1?
pokazałem scr na m1, żeby widoczna była luka... gdyby na świeczka otworzyłaby się nad moim SL to bym rozumiał a tak jest to ściema
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Pana pozycja została zamknięta w okolicach ogłaszania danych o zatrudnieniu w USA. Jest to okres największego ruchu na rynku oraz najmniejszej płynności, stąd możliwe poślizgi. Jest to normalnie na rynku zjawisko.

Jeśli czuje się Pan poszkodowany, prosimy o oficjalną reklamację z numerem konta i ticketem transakcji na pomoc@armadamarkets.pl.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

ArmadaMarkets pisze:Pana pozycja została zamknięta w okolicach ogłaszania danych o zatrudnieniu w USA. Jest to okres największego ruchu na rynku oraz najmniejszej płynności, stąd możliwe poślizgi. Jest to normalnie na rynku zjawisko.
Tak myślałem, że taką otrzymam odpowiedź... czyli brak nowej jakości.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

DonForex:-) pisze:
ArmadaMarkets pisze:Pana pozycja została zamknięta w okolicach ogłaszania danych o zatrudnieniu w USA. Jest to okres największego ruchu na rynku oraz najmniejszej płynności, stąd możliwe poślizgi. Jest to normalnie na rynku zjawisko.
Tak myślałem, że taką otrzymam odpowiedź... czyli brak nowej jakości.
jeśli nowa jakość dla Ciebie oznacza gwarantowany SL to tak, brak nowej jakości - i nigdzie jej nie znajdziesz;)
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
Gaduła
Gaduła

admkowal pisze:jeśli nowa jakość dla Ciebie oznacza gwarantowany SL to tak, brak nowej jakości - i nigdzie jej nie znajdziesz;)
Nie, ale nie uważam, żeby poślizg 16 pipsów był normalny bez względu na porę miesiąca/dnia etc. Przez 3 lata nie przypominam sobie takiego zjawiska... marketing tego brokera jest mocno przesadzony :)
Koniec tematu.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

DonForex:-) pisze:
admkowal pisze:jeśli nowa jakość dla Ciebie oznacza gwarantowany SL to tak, brak nowej jakości - i nigdzie jej nie znajdziesz;)
Nie, ale nie uważam, żeby poślizg 16 pipsów był normalny bez względu na porę miesiąca/dnia etc. Przez 3 lata nie przypominam sobie takiego zjawiska... marketing tego brokera jest mocno przesadzony :)
Koniec tematu.
Pozdrawiam

Przy tych danych akurat jest to normalne. Wtedy grają automaty, większość kapitału siedzi spokojnie nic nie robiąc i stąd takie poślizgi. Jeśli by to było w innej sytuacji to można mieć duże pretensje.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

DonForex:-) temat był wałkowany dziesiątki razy na forum.
Tak ma być i koniec. To że wcześniej tego nie doświadczyłeś to albo miałeś szczęście albo dopiero od niedawna grasz.
Jedyne gwarantowane SL są u bukmacherów spreadbeetingowych i koniec.
Bo one są zakładami a u brokerów masz symulacje realnego rynku z całymi jego konsekwencjami.
To nie do brokera miej pretensje tylko do innych graczy którzy nie chcieli przepłacać po Twojej cenie.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Dobra mistrzowie, chce sie zarejestrować ale po wpisaniu kodu weryfikacyjnego pojawia mi sie komunikat ''Błąd w podanych danych. Sprawdź wymagane pola i spróbuj ponownie. ''

I kurna nie wiem co to moze byc? wykreslilem nawet polskie znaki i tez zonk.

Testuje demko od 10 minut i kurcze są przywieszki, ale zaufam tutejszym forumowiczom ze w realu jest gicior ;)

No to jak pany? co moze byc zle z danymi? :)

edit, probuje i probuje, podaje wszystko jak leci, kombinuje z kierunkowym do polski, raz go w nawias raz bez a raz w ogole bez kierunkowego, z numerem dowodu, no bo co? numer i seria prawda? nie wiem co tu jeszcze mozna spieprzyc.

dzisiaj to chyba sie nie dowiem :P

ODPOWIEDZ