Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
znowu stoi i sie nie rusza, ale tylko na chwile 

- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Prime chyba w tym tygodniu chce wykończyć nerwowo wszystkich brokerów z którymi współpracuje
. Tym razem przerwa okazała się być krótka, miejmy nadzieję, że ostatnia. Od ręki udało się też uzupełnić dane.

nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Umowa jest do pobrania na naszej stronie WWW. Nie przesyłamy dokumentów w formie papierowej, każdy może sobie ją pobrać, wydrukować i zachować. Polecamy przejrzeć wzory umów od kilku różnych brokerów - wszystkie skonstruowane są dość podobnie.
Oczywiście, jak miałem konto w Fxpro i tam się wypowiadałem to byłem IB Fxpro. Jak przeszedłem do dukasa i tam się wypowiadałem - pracowałem na rzecz dukasa. Teraz mam konto w armadzie no i automatycznie działam tylko i wyłącznie na rzecz armady.Pełnomocnik pisze:
Cyb tak czytam posty i nasuwa mi się pytanie czy zostałeś klakierem Armady?
Otóż muszę Ci wyjaśnić że jak mi coś nie działa to nie krzyczę na cały świat że pójdzie z dymem moje sto milionów i 30 pestek. Jak coś mi nie działa to piszę do supportu. Jeżeli support gwarantuje mi że zamknie mi pozycję to jestem spokojny.
Z drugiej strony staram się być perfekcjonistą. Jak idę do danego brokera to znam wszystkie jego warunki, zapisy w umowie, sposoby komunikacji. I tak było zawsze. Stąd moje udzielanie są w wątku, gdzie mam aktualnie konto.
Jak przejdę do innego brokera, to udzielał się i pomagał będę tam.
Jeżeli nie odpowiadają Ci moje posty, możesz ich nie czytać i sprawa będzie załatwiona.
przerwa jest..
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Spoko Cyb - uś po prostu byłem ciekaw, w końcu klakier to nie jest określenie pejoratywne, czytając Twoje posty odniosłem takie wrażenie - jak widać mylne...Cyb pisze:Oczywiście, jak miałem konto w Fxpro i tam się wypowiadałem ...Pełnomocnik pisze:
Cyb tak czytam posty i nasuwa mi się pytanie czy zostałeś klakierem Armady?

- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Fafiku, tak jak Andy powiedział, mamy przesunięcie na tych świecach ze względu na przerwę o 22 czasu serwera.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
To o czym Pan pisze to warunki usługi ale w jaki sposób klient ma dochodzić ewentualnych roszczeń kiedy nie ma nawet umowy.. ? do tej pory współpracowałem tylko z polskimi biurami gdzie umowa była...ArmadaMarkets pisze:Umowa jest do pobrania na naszej stronie WWW. Nie przesyłamy dokumentów w formie papierowej, każdy może sobie ją pobrać, wydrukować i zachować. Polecamy przejrzeć wzory umów od kilku różnych brokerów - wszystkie skonstruowane są dość podobnie.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
U zagranicznych brokerów coraz częściej spotyka się umowy tylko w formie elektronicznej. Ewentualnych roszczeń może Pan dochodzić na podstawie dokumentów zawartych na naszej stronie WWW.