archiwum
[quote="Mr.T"][/quote]
Mówisz ,że już niżej nie spadnie...? zobaczymy, ja się czaję na S na tą małą LT...
Mówisz ,że już niżej nie spadnie...? zobaczymy, ja się czaję na S na tą małą LT...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
To ,że Mr.T jest jednym z lepszych treiderów nie ulega wątpliwości, znam się z Nim na tyle,że pozwoliłem sobie na taką uwagę, każdy popełnia błędy.Cadermo pisze:Może miał takie sygnałymandrejk pisze: Mr.T bez obrazy, ale mam wrażenie ,że grasz dziś na siłę SmileKażdy na forum wie ,że nie zawsze wychodzi ,to normalne zjawisko. Tak czy siak uważam ,że jest jednym z lepszych traderów na tym forum.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Dlatego jak chcesz łapać większy profit warto przyjąć założenie że cena zawsze wraca 1 raz do ceny otwarcia i to nic nadzwyczajnego. Żadko uda się tak trafić by już ani razu nie wróciła. Wystarczy przecież by dowolny indykator był wykupiony w danym momencie na interwale M1 i cena mimo dobrego kierunku odchyli się jeszcze te 10pkt w przeciwnym kierunku.Vilde pisze:Jak ja kocham takie akcje...
Oczywiście zdarzają się sytuacje że nie wróci od razu. Ale wtedy to już inna historia i takie miejsce gdzie cena jeszcze nie wróciła tak jak tutaj a bardzo mocno wybiła jest dobrym miejscem do kupna.
fx-forum