archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Cadermo pisze:Ja bym poczekał na potwierdzenie typu przebicie low na m5 chociażby.
To co widzę wystarczy jak dla mnie.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Jaki ustawiłeś SL?

Mr.T

Cadermo pisze:Jaki ustawiłeś SL?
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

chyba jeszcze na duże S za wcześnie...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

czyżby czas na duże L ?
http://www.pb.pl/2550463,28290,fitch-ob ... -eurolandu

nawet nie było zbytnio reakcji... czas pokarze :)

edek jest na ciekawym poziomie mocny opór na 1.32300 zobaczymy, prawdopodobnie w poniedziałek korekta i czy jazda na północ?
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

mandrejk pisze:czyżby czas na duże L ?

edek jest na ciekawym poziomie mocny opór na 1.32300 zobaczymy, prawdopodobnie w poniedziałek korekta i czy jazda na północ?
Graj to co widzisz i zapomnij o kierunku. Chyba że próbujesz wstrzelic się w trade >200pkt. Obserwuj czy z rana idą w górę ustawić się wysoko ( nowy szczyt z silną reakcją spadkową około 9.30-10.00 ) czy też jadą dość nisko z silną reakcją wzrostową o godzinie 9.30-10.00. Tyle wystarczy by ocenić sentyment. Sentyment może być każdego dnia inny. Co do mnie to cały czas mam ustwione oczekujące Sell po 1.3220 długoterminowe.

Co do spadków to tak szybko nie nastawiałbym sie na nie. Fundamenty mówią UP a moje Sell jest tylko i wyłącznie z przesłanek technicznych.
fx-forum

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

MkubuxK pisze:
mandrejk pisze:czyżby czas na duże L ?

Graj to co widzisz i zapomnij o kierunku. Chyba że próbujesz wstrzelic się w trade >200pkt. Obserwuj czy z rana idą w górę ustawić się wysoko ( nowy szczyt z silną reakcją spadkową około 9.30-10.00 ) czy też jadą dość nisko z silną reakcją wzrostową o godzinie 9.30-10.00. Tyle wystarczy by ocenić sentyment. Sentyment może być każdego dnia inny. Co do mnie to cały czas mam ustwione oczekujące Sell po 1.3220 długoterminowe.

Co do spadków to tak szybko nie nastawiałbym sie na nie. Fundamenty mówią UP a moje Sell jest tylko i wyłącznie z przesłanek technicznych.
Dzięki za radę , mój styl gry pozwala mi na grę w obydwu kierunkach bez względu na trend ale w tym wątku mówimy ostatnio o większych jazdach dlatego rozważmy dłuższe ruchy ceny w jednym kierunku :)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Ładna LT na edku się szykuje, może na duże S...?

p.s w piątek o 22.50 czasu Naszego :) wszedłem na szczycie w S zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Mr.T

mandrejk pisze:Ładna LT na edku się szykuje, może na duże S...?
Cena przeleciała przez 1,3200 więc pewnie trochę skorekci i znów w górę,tylko ile ?Generalnie na jednym koncie gram DT,a drugie konto czeka na duże S.
Mocny opór jest na LT wyznaczonej z dziennego TF w okolicach 1,37xx,czy aż tam doleci ?.pzdr

Awatar użytkownika
Mufant
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mufant »

mandrejk pisze:wszedłem na szczycie w S zobaczymy co z tego wyjdzie
Czy aby nie za szybko (bo do tej LT to z 50 pips będzie) - mogą otworzyć się luką w górę i zatrzymać na LT i dopiero na dół ??

Czas pokaże...

ODPOWIEDZ