AliorTrader - ECN.
Witam.
Sprawdziłem u siebie na realu i wszystko działa ok.
Looknij na screeny.
Zobacz też we właściwości kanału cenowego (kliknij prawym przyciskiem i rozwiń menu podręczne) być może masz przypadkiem włączoną jakąś opcje.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Używasz platformy demo czy real?adam_k pisze:Witam
Ponawiam pytanie, bo nigdzie nie mogę znaleźć tych ustawień
Mam narysowany kanał cenowy, gdy przybliżam albo oddalam wykres zmienia on swoje położenie. Jak zablokować ten kanał? Dziękuje z góry za pomoc
Looknij na screeny.
Zobacz też we właściwości kanału cenowego (kliknij prawym przyciskiem i rozwiń menu podręczne) być może masz przypadkiem włączoną jakąś opcje.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Używam realu, właściwości kanału mam tak samo ustawione. O ile pamięć mnie nie myli miałem podobna sytuację podczas instalowania poprzedniej wersji AliorTrader, wtedy ktoś mi chyba powiedział, które ustawienie zmienić, ale neistety nie pamiętam co to byłoMaRCHeW pisze:Używasz platformy demo czy real?
Looknij na screeny.
Problem ten dotyczy nie tylko kanału ale też innych narzędzi np. linia
A tak wygładaja screeny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam.
Czasami gdy pojawia się nowa wersja zmieniane są ustawienia w plikach lokalnych, co powoduje pewne błędy. Dlatego najlepiej odinstalować wszystko łacznie z katalogami domowymi i zainstalować platformę od nowa.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
W/g mnie powinno to działać defaultowo. Najprostrzym rozwiązaniem byłoby odinstalowanie całej platformy, wywalenie katalogów lokalnych i zainstalowanie wszystkiego od nowa.adam_k pisze:Używam realu, właściwości kanału mam tak samo ustawione. O ile pamięć mnie nie myli miałem podobna sytuację podczas instalowania poprzedniej wersji AliorTrader, wtedy ktoś mi chyba powiedział, które ustawienie zmienić, ale neistety nie pamiętam co to byłoMaRCHeW pisze:Używasz platformy demo czy real?
Looknij na screeny.
Problem ten dotyczy nie tylko kanału ale też innych narzędzi np. linia
A tak wygładaja screeny
Czasami gdy pojawia się nowa wersja zmieniane są ustawienia w plikach lokalnych, co powoduje pewne błędy. Dlatego najlepiej odinstalować wszystko łacznie z katalogami domowymi i zainstalować platformę od nowa.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pewnie zmieniło się coś w plikach konfiguracyjnych. Usuń jeszcze raz Alior Trader 2 i wszystkie pliki w katalogach domowych. Po reinstalacji, powinno być ok.xxkoziixx pisze:czy wy tez macie problemy z zapisanym pulpitem?. normalnie wszytko zapisuje jak zawsze loguje się od nowa i od 2 dni jak próbuje wczytać wyskakuje mi goły wykres...
Pozdrawiam
Karol Marchewka
- BM Alior Bank
- Pasjonat