AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
lucek34 pisze:ma ktoś wskaźnik "ZigZag" taki co już chodzi na Alior 2 prosił bym o udostępnienie go.
Mówisz masz :)

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

marcia
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcia »

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś problemy z działaniem platformy,bo u mnie są one spore i naprawdę z każdym dniem coraz bardziej denerwujące.A więc częste rozłącznie dziś od rana 6 razy,jak już włączy się po wielkich bólach potrafi pochodzić dosłownie minutę i staje jakby zastygała w miejscu staje wykres otwarte ramki np. "obserowane instrumenty" czy "rachunek".Strasznie się zacina na obydwu komputerach,na jednym słabiej chodzi i częściej się "tnie" do tego stopnia ,że trzeba resetować komputer.
Chciałbym tez uzyskać informacje kiedy będzie prawidłowo działać EMA.?

P.S jakieś 30 minut temu platforma mi stanęła i do tej pory nie mogę jej uruchomić ,porażka :roll:

buchcik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: buchcik »

marcia pisze:Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś problemy z działaniem platformy,bo u mnie są one spore i naprawdę z każdym dniem coraz bardziej denerwujące.A więc częste rozłącznie dziś od rana 6 razy,jak już włączy się po wielkich bólach potrafi pochodzić dosłownie minutę i staje jakby zastygała w miejscu staje wykres otwarte ramki np. "obserowane instrumenty" czy "rachunek".Strasznie się zacina na obydwu komputerach,na jednym słabiej chodzi i częściej się "tnie" do tego stopnia ,że trzeba resetować komputer.

P.S jakieś 30 minut temu platforma mi stanęła i do tej pory nie mogę jej uruchomić ,porażka :roll:
To musi być jakiś Twój lokalny problem, bo u mnie od wczoraj (aktualizacja z AT1 na AT2) chodzi non-stop i ani razu nie rozłączyło (nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju") nic się nie zawiesiło, mimo że intensywnie klikałem i grzebałem, bo musiałem wszystko na nowo sobie pokonfigurować... w tzw. "międzyczasie" nawet kilka drobny zyskownych transakcji przeprowadziłem :D
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
buchcik pisze:

To musi być jakiś Twój lokalny problem, bo u mnie od wczoraj (aktualizacja z AT1 na AT2) chodzi non-stop i ani razu nie rozłączyło (nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju") nic się nie zawiesiło, mimo że intensywnie klikałem i grzebałem, bo musiałem wszystko na nowo sobie pokonfigurować... w tzw. "międzyczasie" nawet kilka drobny zyskownych transakcji przeprowadziłem :D
U mnie też chodzi non stop i nie mam problemów z rozłączeniami.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

buchcik
Gaduła
Gaduła

Żeby nie było że tylko same negatywy ludzie wypisują, zwróćcie uwagę na spread'y, które przed momentem uchwyciłem :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

MaRCHeW pisze:Witam.
buchcik pisze:

U mnie też chodzi non stop i nie mam problemów z rozłączeniami.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
faktycznie stabilniej chodzi bo nie rozlącza,
w poniedzialek korzystałem z neo 1M i tam juz tak stabilnie nie bylo przy intensywnym korzystaniu z sieci
ze zmian, poprawiono trochę "dzisiejsze zyski / dzisiejsze prowizje"
chociaz dzisiejszy zysk do wczorajszego salda nie daje obecnego salda ( grosik roznicy) wiec czekam na dopracowanie

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

buchcik pisze:(nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju")
Już nie powinno być takiego "zwyczaju"

Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski
Ostatnio zmieniony 20 cze 2012, 12:58 przez BM Alior Bank, łącznie zmieniany 1 raz.
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

georgej23
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: georgej23 »

Witam,
W starej wersji była możliwość wyłączenia jednym przyciskiem z boku, zawartych na wykresie np: pozycji zamkniętych, kupionych, linii trendu i inne obiekty na wykresie, a tutaj muszę wchodzić w ustawieniach i włączać lub wyłączać. Chyba że nie widzę gdzie to można jednym ruchem ustawiać.

Pozdrawiam Jerzy

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

georgej23 pisze:Witam,
W starej wersji była możliwość wyłączenia jednym przyciskiem z boku, zawartych na wykresie np: pozycji zamkniętych, kupionych, linii trendu i inne obiekty na wykresie, a tutaj muszę wchodzić w ustawieniach i włączać lub wyłączać. Chyba że nie widzę gdzie to można jednym ruchem ustawiać.

Pozdrawiam Jerzy
Nie ma możliwości wyłączenia tego jednym przyciskiem. Tylko i wyłączenie przez ustawienia

Pozdrawiam
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

buchcik
Gaduła
Gaduła

Dariusz Wiśniewski pisze:(nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju")

Już nie powinno być takiego "zwyczaju"

Ostatnio zmieniony przez Dariusz Wiśniewski dnia Sro 20-06-2012, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Co się stało Panie Dariuszu, że w ekspresowym tempie (po minucie) usunął Pan wiadomość o możliwości wyłączenia autoryzacji SMSem przez kontakt z infolinią? Czyżby za szybko się Pan podzielił informacją i kazano usunąć ? ;-)
Internet "czuwa i widzi" wszystko ;)
Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.

ODPOWIEDZ