Mówisz maszlucek34 pisze:ma ktoś wskaźnik "ZigZag" taki co już chodzi na Alior 2 prosił bym o udostępnienie go.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
To musi być jakiś Twój lokalny problem, bo u mnie od wczoraj (aktualizacja z AT1 na AT2) chodzi non-stop i ani razu nie rozłączyło (nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju") nic się nie zawiesiło, mimo że intensywnie klikałem i grzebałem, bo musiałem wszystko na nowo sobie pokonfigurować... w tzw. "międzyczasie" nawet kilka drobny zyskownych transakcji przeprowadziłemmarcia pisze:Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś problemy z działaniem platformy,bo u mnie są one spore i naprawdę z każdym dniem coraz bardziej denerwujące.A więc częste rozłącznie dziś od rana 6 razy,jak już włączy się po wielkich bólach potrafi pochodzić dosłownie minutę i staje jakby zastygała w miejscu staje wykres otwarte ramki np. "obserowane instrumenty" czy "rachunek".Strasznie się zacina na obydwu komputerach,na jednym słabiej chodzi i częściej się "tnie" do tego stopnia ,że trzeba resetować komputer.
Chciałbym tez uzyskać informacje kiedy będzie prawidłowo działać EMA.?
P.S jakieś 30 minut temu platforma mi stanęła i do tej pory nie mogę jej uruchomić ,porażka
U mnie też chodzi non stop i nie mam problemów z rozłączeniami.buchcik pisze:To musi być jakiś Twój lokalny problem, bo u mnie od wczoraj (aktualizacja z AT1 na AT2) chodzi non-stop i ani razu nie rozłączyło (nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju") nic się nie zawiesiło, mimo że intensywnie klikałem i grzebałem, bo musiałem wszystko na nowo sobie pokonfigurować... w tzw. "międzyczasie" nawet kilka drobny zyskownych transakcji przeprowadziłemmarcia pisze:Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy ma ktoś problemy z działaniem platformy,bo u mnie są one spore i naprawdę z każdym dniem coraz bardziej denerwujące.A więc częste rozłącznie dziś od rana 6 razy,jak już włączy się po wielkich bólach potrafi pochodzić dosłownie minutę i staje jakby zastygała w miejscu staje wykres otwarte ramki np. "obserowane instrumenty" czy "rachunek".Strasznie się zacina na obydwu komputerach,na jednym słabiej chodzi i częściej się "tnie" do tego stopnia ,że trzeba resetować komputer.
P.S jakieś 30 minut temu platforma mi stanęła i do tej pory nie mogę jej uruchomić ,porażka
faktycznie stabilniej chodzi bo nie rozlącza,MaRCHeW pisze:Witam.
U mnie też chodzi non stop i nie mam problemów z rozłączeniami.buchcik pisze:To musi być jakiś Twój lokalny problem, bo u mnie od wczoraj (aktualizacja z AT1 na AT2) chodzi non-stop i ani razu nie rozłączyło (nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju") nic się nie zawiesiło, mimo że intensywnie klikałem i grzebałem, bo musiałem wszystko na nowo sobie pokonfigurować... w tzw. "międzyczasie" nawet kilka drobny zyskownych transakcji przeprowadziłemmarcia pisze:Witam
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Już nie powinno być takiego "zwyczaju"buchcik pisze:(nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju")
Nie ma możliwości wyłączenia tego jednym przyciskiem. Tylko i wyłączenie przez ustawieniageorgej23 pisze:Witam,
W starej wersji była możliwość wyłączenia jednym przyciskiem z boku, zawartych na wykresie np: pozycji zamkniętych, kupionych, linii trendu i inne obiekty na wykresie, a tutaj muszę wchodzić w ustawieniach i włączać lub wyłączać. Chyba że nie widzę gdzie to można jednym ruchem ustawiać.
Pozdrawiam Jerzy
Co się stało Panie Dariuszu, że w ekspresowym tempie (po minucie) usunął Pan wiadomość o możliwości wyłączenia autoryzacji SMSem przez kontakt z infolinią? Czyżby za szybko się Pan podzielił informacją i kazano usunąć ? ;-)Dariusz Wiśniewski pisze:(nawet o 3. w nocy jak to AT1 miał "w zwyczaju")
Już nie powinno być takiego "zwyczaju"
Ostatnio zmieniony przez Dariusz Wiśniewski dnia Sro 20-06-2012, 12:58, w całości zmieniany 1 raz